Facebook Pixel Μάριος Σιαμπάνης: Δεν τα βρίσκει με ΠΑΟΚ - "Παραμονεύει" ο Νταμπίζας
| 2019-02-06 13:17:00

Τα... σπάει με ΠΑΟΚ, "παραμονεύει" ο Νταμπίζας - Πού τον δίνει ο "Τζόλε", τoν "τρώει" ο Γιαννιώτης

του Νίκου Στεργίου
Τα... σπάει με ΠΑΟΚ, "παραμονεύει" ο Νταμπίζας - Πού τον δίνει ο "Τζόλε", τoν "τρώει" ο Γιαννιώτης

Φούντωσαν τα σενάρια για την ταλεντάρα. Όλο το παρασκήνιο!

Κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες ένα σενάριο που θέλει τον Μάριο Σιαμπάνη, τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, να αναζητά ομάδα στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής με την Ελπίδων κίπερ είναι εδώ και μήνες σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, υπενθυμίζεται η προ των γιορτών δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Νταμπίζα, με την οποία ξεκαθάριζε την στάση του «τριφυλλιού» αναφορικά με την εν γένει συμπεριφορά του προς τους παίκτες που έχουν εν ισχύ συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

«Τίποτα κάτω από το τραπέζι», είχε χαρακτηριστικά πει ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων». Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου δεν έγινε το παραμικρό, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία. Δε χρειάστηκε και στον Παναθηναϊκό είναι η αλήθεια άμεση ενίσχυση, παρά τον τραυματισμό του Κότσαρη.

Ούτε και φυσικά βρέθηκε η «χρυσή» τομή μεταξύ ΠΑΟΚ - Σιαμπάνη. Το αντίθετο για την ακρίβεια, με τον 19χρονο τερματοφύλακα να παραμένει εκτός ομάδας και να είναι ο μέχρι στιγμής μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή στο στάτους του. Και κακά τα ψέματα, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, αφού και η πλευρά του Σιαμπάνη δεν θεωρεί πως η παραμονή στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στην εξέλιξη του νεαρού τερματοφύλακα και στο να βρει χρόνο συμμετοχής.

Πρακτικά, αυτό «λύνει» τα χέρια του Νταμπίζα. Αφού ο Σιαμπάνης δεν έχει ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, αφού πρακτικά βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και εννοείται πως πλέον μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, ο «Ντάμπι» μπορεί να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Εστω για τους τύπους, αφού οι δύο πλευρές γνωρίζουν τα «θέλω» και τα «μπορώ» της άλλης. Απλώς τώρα, μπορεί η επαφή να γίνει «νομότυπα», χωρίς να αλλοιώνεται και η ουσία της προγενέστερης δήλωσης Νταμπίζα.

Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν απαγορεύει στους εκπροσώπους του Σιαμπάνη (Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη) να αναζητούν κάτι πιο «επικερδές» για τον πελάτη τους (ή ακόμη και πιο σίγουρο αν θέλετε, αφού και στον Παναθηναϊκό δεν προβλέπεται να έχει δεδομένο χρόνο συμμετοχής) στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού άλλωστε, προτεραιότητα πλέον για το συγκεκριμένο μανατζερικό γραφείο είναι ο ομόσταυλος του Σιαμπάνη τερματοφύλακας, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος επίσης, παραμένει εκτός πλάνων Ολυμπιακού και με το δικό του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή που θα... έκοβε τη Θεσσαλονίκη στα δύο - Πήγαν να πάρουν πίσω τον "προδότη"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags