Facebook Pixel Λαμία - Ολυμπιακός: "Τρέλαναν" τον Μαρτίνς Σολδάνο και Ντίας
| 2019-02-06 19:45:00

"Χαμός" στο λιμάνι πριν τον ΠΑΟΚ - Αυτοί "τρέλαναν" τον Μαρτίνς - Απόφαση-φωτιά - Ποιον αφήνει έξω;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαμός" στο λιμάνι πριν τον ΠΑΟΚ - Αυτοί "τρέλαναν" τον Μαρτίνς - Απόφαση-φωτιά - Ποιον αφήνει έξω;

"Τραβάει τα μαλλιά" του ο Πορτογάλος. Τι φοβερό έγινε στη Λαμία;

Λαμία - Ολυμπιακός: Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε στη Λαμία ο Ολυμπιακός, παρότι αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την τοπική ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν... θεματάκια στην άμυνα, όμως μπροστά πετούσαν "φωτιές" και με τα τρία γκολ που πέτυχαν μοιάζει απίθανο να μην πάρουν το εισιτήριο για την τετράδα, έχοντας τον επαναληπτικό με τους Λαμιώτες στο Φάληρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αλλά έχει και έναν... ευχάριστο πονοκέφαλο παράλληλα, ύστερα από όλα τα τρομερά που έκαναν στη Λαμία οι Φράνκο Σολδάνο και Ζιλ Ντίας.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες ξεκίνησαν βασικοί την αναμέτρηση και έδειξαν αρκετά ψήγματα του πλούσιου ταλέντου τους, που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τους Ερυθρόλευκους στην κρίσιμη συνέχεια.

Ειδικά ο Αργεντινός βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, αφού εκτός από το γκολ που πέτυχε με όμορφο πλασέ, είχε στο ενεργητικό του και δύο ασίστ, μία στον Ντίας και μία στον Χασάν.

Ο πρώην άσος της Ουνιόν Σάντα Φε έδειξε ότι κατέχει τη θέση και με το παραπάνω και βάζει σε σκέψεις τον Μαρτίνς εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γιατί όχι, για μια θέση στο αρχικό σχήμα.



Μια από τα ίδια και για τον Ζιλ Ντίας, αφού ο Πορτογάλος ήταν πολύ κινητικός και μέσα σε αρκετές φάσεις από τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ στο γκολ που πέτυχε ήταν φοβερό το τελείωμά του.

Μαζί με τον Σολδάνο, λοιπόν, ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές των Ερυθρολεύκων στη Λαμία και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Μαρτίνς για το σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα.

Θα τους δούμε στην 11άδα ή ο Πορτογάλος κόουτς θα πάει στη δοκιμασμένη λύση των Γκερέρο, Ποντένσε και Λάζαρου, που βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους δύο; Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς έχει να βρει τη λύση σε έναν πολύ ευχάριστο "πρόβλημα"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για παίκτη του ΠΑΟΚ - Δεν έχει υπογράψει ακόμα - Κάνει νέο "ντου" ο Ολυμπιακός;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags