Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Δεν τελεί υπό καθεστώς τιμωρίας ο νεαρός άσος - Γιατί δεν τον πήρε στην αποστολή ο Δώνης
| 2019-02-07 19:25:00

Αποκάλυψη για... γέλια - Γι’ αυτό δεν τον βάζει ο Δώνης - Τι έκανε ο μικρός - Σοβαρός κίνδυνος

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη για... γέλια - Γι’ αυτό δεν τον βάζει ο Δώνης - Τι έκανε ο μικρός - Σοβαρός κίνδυνος

Όλη η αλήθεια με τον... φασαριόζο πιτσιρικά. Μόνο στο sportdog.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Εμμανουηλίδης:  Από τα σύννεφα έπεσε ο Νίκος Νταμπίζας όταν πληροφορήθηκε σημερινό δημοσίευμα στο διαδίκτυο πως ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης τελεί υπό καθεστώς τιμωρίας. Όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά ούτε καν το γνώριζαν στον Παναθηναϊκό, εξ ου και η κατηγορηματική τους διάψευση, λίγο αργότερα.

Εννοείται πως, όπως απείρως έχει καταγραφεί πανταχόθεν στη φετινή σεζόν, ο ρόλος των Δώνη – Νταμπίζα στο «τριφύλλι» είναι παιδαγωγικός, διδακτικός, επιμορφωτικός. Και εννοείται πως σε αυτό το πλαίσιο, σπάνια (ως πότε) μετέρχονται πρακτικών οι οποίες (ποδοσφαιρικά τουλάχιστον) αντιβαίνουν σε αυτόν τον ρόλο. Μια τιμωρία λοιπόν, σιωπηρή ή μη όπως έχουμε συνηθίσει να την χαρακτηρίζουμε, δεν ανήκει στο «οπλοστάσιο» των μεθόδων των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ειδικά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Εμμανουηλίδης, o οποίος έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάνει το παραμικρό, όχι μόνο τώρα που υποτίθεται πως βρίσκεται σε καθεστώς τιμωρίας (μέχρι και ο πατέρας του για τις απαραίτητες νουθεσίες εντάχθηκε στη σεναριολογία…) αλλά και στο ξεκίνημα της σεζόν, που πάλι αβάσιμα τελείως επισημαίνεται πως πάλι είχε μείνει στον «πάγο» λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Τότε, για να το λύσουμε και αυτό,  ο Εμμανουηλίδης λόγω του ότι είχε μπει με… χίλια στην πρώτη ουσιαστικά πλήρη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, προτιμήθηκε από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να… πατήσει φρένο, ακολουθώντας μια κατάλληλη αγωγή προκειμένου το σώμα του (εφηβικό, 18 χρονών γαρ είναι ο μικρός…) να αρχίσει να μαθαίνει πως θα ανταποκρίνεται και στον αυξημένο όγκο δουλειάς, αλλά και στις συνθήκες επαγγελματισμού.

Υπήρχε, τότε, ο φόβος λόγω των μετρήσεων που είχαν γίνει στον 18χρονο επιθετικό, μην «καεί» από νωρίς στη σεζόν, γι’ αυτό και προτιμήθηκε το… ρεγουλάρισμα του. Ούτε κατά διάνοια τιμωρία ή πειθαρχικά παραπτώματα, κάτι που επίσης ισχύει και τώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "μεταγραφή" Άγγελου στην Εθνική - Ποιον... πήρε από Ολυμπιακό, πώς "καρφώθηκαν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags