Facebook Pixel Τους τρέλανε όλους ο Χιμένεθ με Πόνσε και Αραούχο
| 2019-02-08 12:35:00

Τους τρέλανε όλους ο Μανόλο: Βόμβα 15 εκατομμυρίων... ισοπεδώνει τα πάντα - Θα τη ρίξει ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τους τρέλανε όλους ο Μανόλο: Βόμβα 15 εκατομμυρίων... ισοπεδώνει τα πάντα - Θα τη ρίξει ο Τίγρης;

Απίστευτη ατάκα για διπλό "μπαμ". Υπάρχει ποτέ περίπτωση;

"Πόνσε και Αραούχο είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να τους έχουμε και τους δυο". Πλάκα, γέλια, αλλά άντε τώρα να βγάλεις από το μυαλό των οπαδών της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν (και όχι μόνο) την ατάκα του ευδιάθετου Μανόλο Χιμένεθ στη χ8εσινή συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τεχνικός και χθες διατράνωσε την αγάπη του (όπως είπε) για τον Αραούχο, ενώ υπενθύμισε -για πρώτη φορά δημόσια- πως αυτός ήταν που είχε ξεκινήσει τις επαφές, κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, για τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε.

Το κακό για τον Χιμένεθ είναι πως, ρεαλιστικά μόνο στην... πλάκα μπορεί να αντιμετωπιστεί η προοπτική συνύπαρξης των δύο Αργεντινών επιθετικών. Ο "Τσίνο" και πάλι δεν περνάει καλά στη Λας Πάλμας, η οποία δεν προβλέπεται -κόντρα στα καλοκαιρινά σχέδια- να διεκδικήσει την άνοδο στην Πριμέρα και προκειμένου να δει την αξία του Αραούχο να καταβαραθρώνεται φέρεται ανοιχτά να τον έχει βγάλει στο "σφυρί", περιμένοντας κυρίως από Κίνα μεριά (το μεταγραφικό παζάρι εκεί ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα) μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων

Ανεξαρτήτως αν γίνει ή όχι, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των νησιωτών να κεφαλαιοποιήσουν την αξία του Αραούχο, παρότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσαν το συμβόλαιο του. Αν δεν τα καταφέρουν τώρα, θα το επιδιώξουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η προτίμηση του "Τσίνο" στα μέρη μας και ειδικότερα στην ΑΕΚ (ο ίδιος έχει δηλώσει πως στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμός της θα έπαιζε…) είναι σαφής, πέραν όμως του "θέλω" υπάρχει και το "μπορώ".

Και αυτό συνίσταται στα πολλά εκατομμύρια που απαιτούνται για την αγορά του. Τουλάχιστον επτά, με μετριοπαθείς προσεγγίσεις. Ένα λιγότερο, υπενθυμίζουμε, είναι η option του... on fire Πόνσε από τη Ρόμα. Ρεαλιστικά λοιπόν, ένα ποσό 15 εκατ. ευρώ (χοντρικά) για αγορά δύο ποδοσφαιριστών από ελληνική ομάδα, ούτε που μπαίνει στο τραπέζι. Πόσο μάλλον όταν κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως θα... φτάνει κιόλας!

Και επίσης, ειδικά για την περίπτωση του Πόνσε, από τη στιγμή που συνεχώς το προηγούμενο διάστημα έχουμε επισημάνει εδώ στο sportdog, πως η μπάλα δεν είναι μόνο στα πόδια της ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνει, γνωστό: να πληρώσει δηλαδή τα 6 εκατ. ευρώ στη Ρόμα και να τον αγοράσει. Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν και ο ίδιος ο Πόνσε θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού ποτέ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αξιοποιήσει μια καλή σεζόν στα μέρη μας (που πραγματοποιεί ως τώρα), επιστρέφοντας στο κορυφαίο επίπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φόρα το... επίμαχο της Γελένα: Αυτή είναι η φωτογραφία που έστειλε στον Βράνιες (ακατάλληλο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags