Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τους παίκτες της ΑΕΚ, ποιος έφυγε μετά τον Ουζουνίδη
| 2019-02-08 20:46:00

Τρελαμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ με Μανόλο - Γι’ αυτό τα... έσπασαν στα αποδυτήρια - "Καθάρισαν" τον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελαμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ με Μανόλο - Γι’ αυτό τα... έσπασαν στα αποδυτήρια - "Καθάρισαν" τον...

Όλα τούμπα ξαφνικά στην Ένωση. Ποιος ακολούθησε τον Ουζουνίδη;

Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Δύο μέρες, μια ουσιαστικά προπόνηση και ένα ματς. Αυτό είναι το διάστημα που βρίσκεται, ξανά, στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Για τους περισσότερους παίκτες των πρωταθλητών, δεν έκανε… διαφορά. Τον ξέρουν τον Ισπανό τεχνικό, πανηγύρισαν μαζί του πέρυσι την κατάκτηση του τίτλου, γνωρίζουν τη δουλειά του, αλλά και των συνεργατών του.

Και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι εξ αυτών χάρηκαν, ανακουφίστηκαν, ένιωσαν σίγουρα καλύτερα στο άκουσμα της επιστροφής του Ανδαλουσιάνου προπονητή. Και σίγουρα και του γυμναστή του, του Σεμπαστιάν Μπασκόν, στον οποίο άπαντες συμφωνούν πως οφείλεται ένα πολύ μεγάλος μέρος της περυσινής επιτυχίας.


 

Ο Ισπανός γυμναστής έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι, με τα αποτελέσματα της να είναι… ορατά στο γήπεδο και τη φυσική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως και όσοι δεν συνεργάστηκαν μαζί του, οι νιόφερτοι του καλοκαιριού, είχαν ακούσει πολλά για το επίπεδο της εκγύμνασης του. Ακόμη λοιπόν και στη μία προπόνηση και στο ένα… ζέσταμα, η διαφορά σε σχέση με την πρότερη κατάσταση (που ομολογουμένως δεν ήταν και τόσο… αρεστή στους περισσότερους) καταγράφηκε ακόμη και από αυτούς που δεν γνώριζαν τον Χιμένεθ και τον Μπασκόν.

Και αυτό, η αλλαγή δηλαδή στην ψυχολογία των αποδυτηρίων, αλλά και στον τρόπο της καθημερινής εκγύμνασης είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας της ΑΕΚ, που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στο «διαζύγιο» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Να σημειωθεί πως από το team του Ελληνα τεχνικού τελικά δεν «επιβίωσε» ούτε ο αναλυτής Βασίλης Αρματάς, τον οποίο ο Ουζουνίδης γνώρισε από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τον πήρε μαζί του και στην Ενωση. Τη θέση του Αρματά θα πάρει ένας ακόμη από το περυσινό τιμ του Χιμένεθ, ο Νίκος Παπαθανασίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με Ουάρντα - Αδιανόητο τι τους είπε μετά το παιχνίδι - Θα υπάρξει βαριά τιμωρία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags