Facebook Pixel "Σεισμός" στον ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό
| 2019-02-09 22:30:00

"Σεισμός" στην Τούμπα πριν το ντέρμπι - "Βόμβα" με ονοματάρα και... αποχώρηση - Είναι "πράσινος";

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σεισμός" στην Τούμπα πριν το ντέρμπι - "Βόμβα" με ονοματάρα και... αποχώρηση - Είναι "πράσινος";

Όργιο φημών για τον παικταρά που... κλείνει. Τα "σπρώχνει" ο Ιβάν!

Τι κι αν τελείωσε πριν λίγες μέρες η μεταγραφική περίοδος (και όχι για όλους, αφού προσθήκες, ακόμη, γίνονται); Στην Ελλάδα ζούμε και αναπνέουμε για μεταγραφές, οπότε τα πάντα είναι προσαρμοσμένα γύρω από αυτές.

Ενδεικτικό πρόσφατο πρωτοσέλιδο που εστίαζε -από τώρα- στο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρθηκε, ο Ιβάν Σαββίδης θα καλύψει τα 9 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και έτσι θα λύσει το θέμα με το Financial Fair Play (βέβαια, αυτήν ακριβώς τη "δράση" των προέδρων - επιχειρηματιών προσπαθεί,  μεταξύ άλλων, να περιορίσει ο συγκεκριμένος κανονισμός, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ομάδες αυτάρκεις και όχι να εξαρτώνται από τις τσέπες των ιδιοκτητών τους) γεγονός που θα επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να κάνει μια μεταγραφική "βόμβα" το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Βόμβα", που πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ήδη ξεκινήσει η... πυροδότηση της με τον Μάριο Μπράνκο να βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του «εκλεκτού» του ΠΑΟΚ, για τον οποίο όμως δεν προσδιορίζεται ούτε θέση, ούτε προέλευση, εκτός του ότι η εν λόγω προσθήκη θα προκαλέσει πάταγο. 

Επισημάναμε μέσα στην εβδομάδα τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ναι, αρέσει σε πολλούς (ακόμη) στον ΠΑΟΚ, κανείς όμως δεν ξεχνάει τα όσα έγιναν πριν έναν χρόνο, παρότι γι' αυτά οι άνθρωποι των Κυπελλούχων "χρεώνουν" τον τότε μάνατζερ του διεθνή μέσου. Μοιάζει δύσκολο πάντως να είναι ο "Κουρμπέ" -για τους λόγους που αναλύσαμε και σε προηγούμενο κομμάτι- η εν λόγω καλοκαιρινή "βόμβα".

Γενικά πάντως, μικρό καλάθι. Ειδικά από την στιγμή που -για παράδειγμα- "βόμβα" μπορεί να αποτελεί ακόμη και η ενεργοποίηση της option αγοράς για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή στο ενεργό rotation της Πόρτο, αποτελούν… φωτογραφία της "βόμβας".

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθούν οι καλοκαιρινές ανάγκες του ΠΑΟΚ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως το ρόστερ τους, ήδη, μετά τις πρόσφατες κινήσεις μοιάζει αρκετά γεμάτο.

"Τρύπες", όπως έχουμε επισημάνει, ίσως προκύψουν στην καρδιά της άμυνας (ειδικά αν δεν ανανεώσει ο Βαρέλα), στο κέντρο θα χρειαστεί προσθήκη, αν και εφόσον δεν ανανεώσουν -κόντρα στην επιθυμία Λουτσέσκου- οι Σάχοφ, Κάνιας, ενώ μεσοεπιθετικά, πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Πέλκα (όσο δεν ανανεώνει τόσο θα τίθεται, συνεχώς, θέμα πώλησης του), αλλά και από την προεργασία που όντως έχει γίνει για έναν εξτρέμ πιο "έτοιμο" από τους υπάρχοντες Λημνιό και Ζαμπά, κίνηση όμως που θα πάει κόντρα στη λογική των projects που δουλεύονται για τους δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags