Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τρομερή ανάλυση ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Αδυναμία σε ντέρμπι - Αναγέννηση Φορτούνη»!
| 2019-02-10 16:55:00

Τρομερή ανάλυση του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Αδυναμία σε ντέρμπι - Αναγέννηση Φορτούνη»!

Sportdog Team
Τρομερή ανάλυση του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Αδυναμία σε ντέρμπι - Αναγέννηση Φορτούνη»!

Οι Θεσσαλονικείς ανέλυσαν το προφίλ του σημερινού αντιπάλου τους.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναλύει το προφίλ του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν την σέντρα του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή στο γήπεδο της Τούμπας, το paokfc.gr σας παρουσιάζει τον Ολυμπιακό μέσα από ένα αναλυτικό αφιέρωμα.

Η απώλεια του τίτλου την περασμένη σεζόν οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση για σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ρόλο να… χτίσει τον νέο Ολυμπιακό ανέλαβε ο Πέδρο Μάρτινς, μια προσωπική επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ.

Το περασμένο καλοκαίρι 16 παίκτες αποχώρησαν και 20 ήρθαν, ενώ και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά δραστήριος με πέντε προσθήκες κι επτά αναχωρήσεις. Τα πολλά νέα πρόσωπα κόστισαν στην αρχή της σεζόν όταν οι Ερυθρόλευκοι δίχως την απαραίτητη χημεία στον αγωνιστικό χώρο δυσκολεύονταν να βρουν τα πατήματά τους.

Οι ήττες από τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ και η αδυναμία να επικρατήσει σε κάποιο από τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό άφησαν πίσω στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε αυτό το δύσκολο, μεταβατικό στάδιο κρατήθηκε ψηλά χάρη στην έφεσή του στο σκοράρισμα στο φινάλε των αγώνων. Η πρόκριση στους 32 του Europa League σε βάρος μιας ομάδας με την οντότητα της Μίλαν έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Πειραιά που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Τα δύσκολα, όμως, τώρα αρχίζουν για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που μέσα στον Φεβρουάριο καλείται να δώσει τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν. Στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην Ευρώπη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και στο Κύπελλο με τον επαναληπτικό με τη Λαμία.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα πάρει βοήθειες από τους Σολδάνο, Ντίας, Μασούρα που ήρθαν να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή κι ότι θ’ αποκτήσει βάθος στον πάγκο με τους Λοντίγκιν και Αβραάμ Παπαδόπουλο που επιστρέφουν στην Ελλάδα ως λύσεις για το αγαπημένο ροτέισον του Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος έχει αναγεννήσει τον Κώστα Φορτούνη που είναι το μυαλό στην 11άδα του Ολυμπιακού, αλλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θ’ απουσιάζει από το σημερινό ματς λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, ο Σα έχει αποδειχτεί μια σίγουρη λύση κάτω από τα δοκάρια, ο Ποντένσεέχει δώσει ποιότητα στα άκρα, ο Καμαρά βάζει τα τρεξίματα στο κέντρο και οι Βούκοβιτς, Σισέ έχουν δέσει στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags