Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Τοροσίδης: Τεράστιος Τοροσίδης - Παραδέχτηκε τον ΠΑΟΚ
| 2019-02-10 22:23:00

Τεράστιος Τοροσίδης - Παραδέχτηκε τον ΠΑΟΚ - Δηλώσεις που πρέπει να διαβάσεις!

Sportdog Team
Τεράστιος Τοροσίδης - Παραδέχτηκε τον ΠΑΟΚ - Δηλώσεις που πρέπει να διαβάσεις!

Πολύ σωστός στα λεγόμενά του ο άσος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Βασίλης Τοροσίδης: Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βασίλης Τοροσίδης και παραδέχτηκε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν πολύ εύκολα, παραδεχόμενος την ανωτερότητα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν ήμασταν Ολυμπιακός σήμερα. Το πρώτο γκολ μας στοίχισε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, μας δυσκόλεψε πολύ στις αντεπιθέσεις, πέτυχε ένα τυχερό γκολ αλλά όχι απλά δεν ξυπνήσαμε, συνεχίσαμε να παίζουμε το ίδιο και τελικά δεχθήκαμε και ένα δεύτερο γκολ. Μετά το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο από τη στιγμή που χάναμε με 2-0 από το ημίχρονο. Όταν είναι αυτό το σκορ στην Τούμπα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το ματς. 

Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αλλά χάσαμε πολύ εύκολα και αυτό δεν είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Δυσκολεύομαι να το πω αλλά πλέον ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Είμαστε μια ομάδα που άλλαξε 20 παίκτες το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, στα περισσότερα ματς έχουμε παίξει καλή μπάλα. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλό προπονητή. Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να περάσουμε την Ντιναμό Κιέβο και από του χρόνου να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags