Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σκάει διπλό "μπαμ" από Σαββίδη
| 2019-02-10 23:10:00

Σκάει διπλό "μπαμ" Σαββίδη - Υπογραφές μετά τα "όργια" στον Ολυμπιακό - Έτσι "φτιάχνει" Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει διπλό "μπαμ" Σαββίδη - Υπογραφές μετά τα "όργια" στον Ολυμπιακό - Έτσι "φτιάχνει" Λουτσέσκου

Φοβερές εξελίξεις στην Τούμπα. Παίρνει το... όπλο του ο Ιβάν!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η φάση στα μέσα του δεύτερου μέρους που ο Φερνάντο Βαρέλα κόβει τον Ποντένσε στο κέντρο του γηπέδου, κερδίζοντας μάλιστα και το πλάγιο άουτ, ενδεικτική της διαφοράς των δύο ομάδων.

Ο Αφρικανός το πανηγύρισε λες και κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το πάθος, η απόλυτη στοχοπροσήλωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ σε συγκρίση με τη νωθρότητα, το ψιλομπλαζέ ύφος των αντιπάλων τους, ήταν αυτό που έκανε και τη διαφορά στο ντέρμπι, και τελικά και στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε επιπρόσθετα είναι η συμπεριφορά ακόμη και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που αυτήν τη στιγμή είναι στον αέρα. Είπαμε για τον Βαρέλα, που με το συγκεκριμένο περιστατικό έδειξε και αυτός πόσο το θέλει, παρότι ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ανάλογη και η επίδραση του Σάχοφ. Χωρίς υπερβολή ο Ουκρανός μέσος έκανε το καλύτερο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αν δεν είχε την κίτρινη, δύσκολα ο Λουτσέσκου θα τον έβγαζε από το γήπεδο. Η αποθέωση άλλωστε που γνώρισε τη στιγμή της αντικατάστασής του από την Τούμπα, τα λέει όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην Τούμπα - "Παλάβωσαν" στον ΠΑΟΚ μετά την 3άρα σε Ολυμπιακό - Τώρα θέλουν να...

Ενδεικτική ακόμη και η συμπεριφορά του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός, υπενθυμίζουμε, πως ήθελε να φύγει τον περασμένο Ιανουάριο, προτού πειστεί από τον Ιβάν Σαββίδη να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Και όμως, σήμερα, δεν έδειξε να έχει το μυαλό του στο "καταναγκαστικό μένω", ή στο "περιμένω να φύγω το καλοκαίρι", αλλά ήταν απόλυτα (και αυτός) προσηλωμένος, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

Με την… τρέλα που πλέον θα κυριαρχήσει στους πάντες εντός του Δικεφάλου για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου, θα πρέπει να θεωρείται άκρως πιθανή η επιβράβευση Βαρέλα και Σάχοφ με νέα συμβόλαια.

Το δείχνουν καθημερινά, σε κάθε παιχνίδι πως δεν επηρεάζονται, πως συντάσσονται απόλυτα με την τεράστια επιθυμία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν έχουν επηρεαστεί σε τίποτα από τις εκκρεμείς ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Ίσα ίσα.

Συνυπολογίστε και τη δεδηλωμένη εδώ και καιρό επιθυμία, δημόσια μάλιστα κατατεθειμένη, του Λουτσέσκου για την παραμονή και των δύο και λογικά μετά και την αποψινή τους εμφάνιση, μοιάζει απίθανο να μην τους κρατήσει στην Τούμπα ο Σαββίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι ο Ακπόμ "έφαγε" τον Σισέ - Τους έκανε να... σκάσουν - Το σκέφτηκαν καλά για τα 18 εκατομμύρια;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags