Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα πάνω-κάτω μετά την Τούμπα
| 2019-02-11 12:20:00

Τα πάνω-κάτω μετά την Τούμπα - Tα... σαρώνει όλα ο Μαρτίνς - Αυτούς "τιμωρεί" - Τρελές εκπλήξεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα πάνω-κάτω μετά την Τούμπα - Tα... σαρώνει όλα ο Μαρτίνς - Αυτούς "τιμωρεί" - Τρελές εκπλήξεις

Έτσι το γυρίζει ο κόουτς, αλλάζει τα πάντα. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει στη βαριά ήττα της Τούμπας και να σταθεί σε αυτόν τον αγώνα που στην ουσία έκρινε την υπόθεση τίτλος, μιας και ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ντιναμό για τους "32" του Europa League. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει ενός σημαντικού ευρωπαϊκού ραντεβού, αλλά να αλλάξει και αρκετά πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, το οποίο δεν του βγήκε σε καμία περίπτωση απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει το αγαπημένο του 4-2-3-1, ωστόσο αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές προσώπων, με βάση την εικόνα που είχαν κάποιοι παίκτες στην Τούμπα. 

Αρχικά, θεωρείται δεδομένα πως στα χαφ θα επιστρέψει ο Καμαρά αντί του Νάτχο, μία κίνηση που αποδείχθηκε λάθος, όπως αναλύσαμε και σε χθεσινό θέμα. Εκτός 11άδας δεν αποκλείεται να μείνει και ο Σισέ, ο οποίος είχε κακή απόδοση κόντρα στον Δικεφάλο και γενικά έδειξε να επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι. 

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα είναι πιθανό να δούμε τον Ζιλ Ντίας, ο οποίος είχε θετική παρουσία στην Τούμπα, αντί ενδεχομένως του Κώστα Φορτούνη, αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν καταφέρει να είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Μία θέση στην επίθεση αναμένεται να διεκδικήσει και ο Μασούρας, μιας και ο Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος έδειξε ντεφορμέ στην Τούμπα, αλλά και ο Χασάν αντί του επίσης εκτός ρυθμού Γκερέρο. 

Σε γενικά γραμμές, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την πρόθεση να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα (δεν αποκλείονται και εκπλήξεις) στο πρώτο ματς με την Ντιναμό, σε μια προσπάθεια να "ξυπνήσει" τους παίκτες του, να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα, αλλά να στείλει και τα απαραίτητα... μηνύματα σε όσους τον "πρόδωσαν" με την παρουσία τους στο ματς της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελή" ανάλυση του ντέρμπι: "Όλος ο ΠΑΟΚ πίσω, τον βόλευε το Χ, παραπάνω τελικές ο Ολυμπιακός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags