Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν υφίσταται θέμα απομάκρυνσης του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία
| 2019-02-11 20:48:00

Απόφαση-φωτιά για Μαρτίνς - Τι θα γίνει μετά την ΑΕΚ - Έχουν "καεί" στο λιμάνι - Απίθανοι στόχοι

Sportdog Team
Απόφαση-φωτιά για Μαρτίνς - Τι θα γίνει μετά την ΑΕΚ - Έχουν "καεί" στο λιμάνι - Απίθανοι στόχοι

Φούντωσαν οι φήμες με τον Πορτογάλο. Τα... διαλύουν όλα στο Ρέντη;

Ολυμπιακός: Να το ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξ αρχής. Θέμα με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν υφίσταται. Ο Πορτογάλος έχει δώσει δείγματα γραφής φέτος, έχει περάσει αλλεπάλληλα άκρως απαιτητικά τεστ, όχι μόνο σε φάση παιχνιδιών και κοουτσαρίσματος, αλλά και σε εκείνα διαχείρισης, καθημερινότητας. Και η δουλειά του και τα αποτελέσματα της είναι εμφανή σε όλους. Και στο κοινό μάτι, αλλά και σε αυτό των ανθρώπων που είναι κοντά στον Ολυμπιακό, ζούνε την ομάδα και την παρακολουθούν μέρα τη μέρα να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Ναι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κερδίσει ντέρμπι φέτος. Ναι, το χτεσινό στην Τούμπα ήταν το απόλυτο πατατράκ. Τόσο των παικτών όσο και του προπονητή. Ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια ουσιαστικά από έναν ανώτερο, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, αντίπαλο. Αυτό αρκεί για να απαξιωθεί δουλειά από το καλοκαίρι; Να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων ένα – από το τέλος της περασμένης σεζόν – εξαγγελθέν διετές πλάνο, το οποίο αν το δούμε συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μοιάζει να είναι και πιο μπροστά από αυτό που και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (ενδόμυχα ίσως, σίγουρα όχι στον δημόσιο λόγο τους) περίμεναν;

Σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός έχει «καεί» στο παρελθόν από τις βεβιασμένες αποφάσεις, από τις «παιχνίδι το παιχνίδι» αξιολογήσεις. Και δείχνει αντιστάσεις να μην υποπέσει σε ανάλογη λούμπα και τώρα. Ναι, άμεσα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο πολύ σημαντικά ματς για το πρόσημο της φετινής σεζόν. Τα παιχνίδια με Ντιναμό Κιέβου και ΑΕΚ εν πολλοίς θα βάλουν τη… γαρνιτούρα στο φετινό «φαγητό» που σέρβιρε ο Πέδρο Μαρτίνς. Και ίσως, να είναι ικανά να οδηγήσουν σε υπερβάσεις. Γιατί όπως φάνηκε και στο χθεσινό ντέρμπι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν φέτος η καλύτερη εντός των συνόρων ομάδα και δεν δικαιούνταν να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση όμως του Κυπέλλου (που έπεται χρονικά), η κατάληψη της 2ης θέσης και μια πρόκριση στους «16» (και αν επιτρέψουν οι συνθήκες και ακόμη περισσότερο) είναι επιτεύγματα που για μια ομάδα, η οποία στην Τούμπα παρατάχθηκε έχοντας μόνο τους Κούτρη, Σισέ και Φορτούνη βασικούς σε σχέση με την ομάδα που έκλεισε πέρυσι την χρονιά, είναι στόχοι που ακόμη και χωρίς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεπερνάνε τις ρεαλιστικές προσδοκίες για μια νέα ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πόλεμος! Ο ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη «έσπασε» τη συμφωνία - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, τι ετοιμάζουν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags