Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-3 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-11 21:21:00

"Πετάει" για Ευρώπη ο Άρης - Πέρασε με τριάρα από την Τρίπολη και ξεφεύγει από τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
"Πετάει" για Ευρώπη ο Άρης - Πέρασε με τριάρα από την Τρίπολη και ξεφεύγει από τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο +4 από τους Πράσινους με νίκη 3-0 επί του Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και "καθάρισαν" τον Αστέρα με 3-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Χάρη στα γκολ των Λάρσον, Ντιγκινί και Γκαρσία ο Άρης έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, η οποία τον φέρνει πολύ κοντά στην έξοδο στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Οι Κίτρινοι πατούν... γερά στην 5η θέση με 32 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Αστέρας έχει μπλέξει για τα καλά, αφού έμεινε στη 10η θέση και απέχει μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής, με τους Αρκάδες να δοκιμάζονται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και να "καίγονται" για βαθμούς!

Το ματς

Στα αγωνιστικά της αναμέτρησης, το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Άρης μπήκε... φουριόζος και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Αστέρα. Μόλις στο 9' οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Λάρσον, ο οποίος έπιασε δυνατό δεξί σουτ και νίκησε τον Παπαδόπουλο. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του Άρη.

Στο 23’ ο Ντιγκινί έφυγε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γκαρσία πήρε το… ριμπάουντ από απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τόνσο και έκανε το 3-0 με κοντινή κεφαλιά.

Το τρομερό πρώτο ημίχρονο του Άρη σήμανε μια ιστορική επίδοση, αφού οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τρία γκολ σε πρώτο 45λεπτο για πρώτη φορά μετά τις 10 Δεκεμβρίου 1978, σε παιχνίδι με τον Ηρακλή!

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε τίποτα, με τον Μανιά να μην καταφέρνει να μειώσει στο 83’ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο ντεμπούτο με τον Άρη (σ.σ μπήκε στο 74’) ο Γιάννης Φετφατζίδης παραλίγο να βρει δίχτυα, όμως νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο σε δεξί βολέ που επιχείρησε στο 90’.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85' Δουβίκας), Φερνάντεθ (70' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα (57' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Λάρσον (74' Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Τόνσο (84' Βέλεθ). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags