Facebook Pixel Φοβερό σενάριο για Παναθηναϊκό - Γίνεται... ΑΕΚ
| 2019-02-12 13:49:00

Φοβερό σενάριο για ΠΑΟ - Έτσι φτιάχνει το μέλλον του - Το έχει κάνει η ΑΕΚ - Ξαφνικό "μπάσιμο"

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό σενάριο για ΠΑΟ - Έτσι φτιάχνει το μέλλον του - Το έχει κάνει η ΑΕΚ - Ξαφνικό "μπάσιμο"

Φούντωσαν οι φήμες. Απίθανη εξέλιξη στο Τριφύλλι. Τι θα συμβεί;

Παναθηναϊκός: Στα στέκια των ακαδημιών (ναι, υπάρχουν και τέτοια…) κυκλοφορεί εδώ και μέρες το σχετικό σενάριο. Σενάριο που θέλει το Τριφύλλι να ακολουθεί το παράδειγμα της ΑΕΚ, μεταφέροντας τη χρηματοδότηση και γενικότερα το «τρέξιμο» των ακαδημιών εκτός επαγγελματικής δομής.

Στην ΑΕΚ, ως γνωστόν, εδώ και δύο χρόνια, την οργάνωση, χρηματοδότηση, το μάνατζμεντ, τα... πάντα όλα τέλος πάντων όλων των φυτωριακών τμημάτων έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Σαράντης.

Προφανώς και δεν λειτουργεί ανεξάρτητα της κεντρικής πολιτικής του club, σε κάθε περίπτωση όμως, δεν επιβαρύνει τον «κορβανά» με έξοδα, όντας ένα τμήμα με ξεχωριστή χρηματοδότηση.

Σε αυτό λοιπόν το πρότυπο,  το σενάριο των τελευταίων ημερών που από χθες το βράδυ έχει αναδειχθεί, θέλει διάφορους επιφανείς υποστηρικτές του Παναθηναϊκού να προσανατολίζονται στο να αναλάβουν τις φυτωριακές ομάδες των «πράσινων».

Αφενός περιορίζοντας το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ (σημαντικό), αφετέρου βοηθώντας όλα αυτά τα τμήματα, στα οποία πλέον η επαγγελματική ομάδα ποντάρει πολύ βάσει του πλάνου που έχει εκπονηθεί από πέρυσι, να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα, η οποία λόγω των οικονομικών προβλημάτων απουσιάζει στην καθημερινότητα αυτών των τμημάτων.

Εξυπακούεται πως η όποια προσπάθεια, αν τελικά επιβεβαιωθεί η φημολογία των ημερών, θα έχει την σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του αγωνιστικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, αφού είπαμε πως πέραν των οικονομικών ωφελημάτων, η ομαλή, εύρυθμη και όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και παραγωγικότερη λειτουργία των τμημάτων των Ακαδημιών του «τριφυλλιού» είναι κομβικής σημασίας (πλέον) και για το μέλλον της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και αυτών των επόμενων χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελάθηκε με το πρωτάθλημα ο Ιβάν - Έδωσε εντολή για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Θα... πέσει η Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags