Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ: Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για Τότεναμ και Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-13 23:54:00

Τριάρα στην Ντόρτμουντ η εκπληκτική Τότεναμ, είναι... ήδη στους «8» - Σπουδαίο διπλό για Ρεάλ! (vid)

Sportdog Team
Τριάρα στην Ντόρτμουντ η εκπληκτική Τότεναμ, είναι... ήδη στους «8» - Σπουδαίο διπλό για Ρεάλ! (vid)

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ και Τότεναμ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ: Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League πήραν Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, έπειτα από τους πρώτους αγώνες κόντρα σε Άγιαξ και Ντόρτμουντ, αντίστοιχα.

Στο Άμστερνταμ η Ρεάλ δυσκολεύτηκε αρκετά από τον μαχητικό Άγιαξ, όμως το γκολ του Ασένσιο στο 87' της έδωσε πλέον την... μισή πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν στο σκορ με όμορφο γκολ του Μπενζεμά στο 60', ύστερα από τρομερή ενέργεια του Βινίσιους, ενώ στο 75' ο Ζιγιέκ έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό 1-2 έγραψε ο Ασένσιο τρία λεπτά πριν το τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ματς στην Ολλανδία ακυρώθηκε το πρώτο γκολ στην διοργάνωση, μετά από χρήση VAR, το οποίο εφαρμόζεται πλέον από την φάση των νοκ-άουτ.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή, αφού κέρδισε με 3-0 την Ντόρτμουντ, παίρνοντας πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους "8". 

Το σκορ για τα τρομερά "σπιρούνια" άνοιξε ο Σον στο 47', ενώ στο 83' ο Βερτόνχεν έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιορέντε στο 86'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags