Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μήνυμα-φωτιά από Μαρινάκη - Τον "καθαρίζει" ο Χιμένεθ
| 2019-02-15 11:30:00

Όλα τούμπα με Μαρτίνς - Μήνυμα-φωτιά από Μαρινάκη - Τον "καθαρίζει" ο Χιμένεθ - Τρομερές εξελίξεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα με Μαρτίνς - Μήνυμα-φωτιά από Μαρινάκη - Τον "καθαρίζει" ο Χιμένεθ - Τρομερές εξελίξεις

Φουντώνουν οι φήμες για τον Πορτογάλο. Πότε "τελειώνει"; 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Οι προπονητές, σε κάθε άθλημα, ζουν και πεθαίνουν από τα αποτελέσματα. Πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον σε έναν σύλλογο τόσο ιδιαίτερο όσο ο Ολυμπιακός. Αν κανείς έλεγε πριν 20 μέρες πως θα ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήταν υπό αμφισβήτηση, θα έπεφτε το… Καραϊσκάκη. Πλέον όμως, συνιστά μια πραγματικότητα.

Η χθεσινή ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου, η εικόνα των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος, ήρθε και "έδεσε" με την τραγική εμφάνιση στην Τούμπα. Και κόντρα μάλιστα στις προεδρικές παροτρύνσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στα αποδυτήρια κιόλας, αξιώσει δύο νίκες κόντρα στα "μινγκ" και την ΑΕΚ.

Το ματς με την Ντιναμό ήρθε, η πρώτη νίκη όμως όχι. Και το νέο διάγγελμα του ιδιοκτήτη των "ερυθρόλευκων" στα αποδυτήρια μετά το χθεσινό ματς, ούτε τυχαίο ήταν, ούτε ασχολίαστο μπορεί να μείνει. Νίκη με ΑΕΚ ζήτησε, επιτακτικότερα αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ντέρμπι, πλέον, με όλο το υπόβαθρο και τη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αποκτά χαρακτήρα "τελικού" για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος αν δε βρίσκεται σε δυσμένεια, τουλάχιστον έχει χάσει σε δύο σερί ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ισάριθμα -μεγάλα- "κανονάκια". Και διαχρονικά στον Ολυμπιακό έχει αποδειχθεί πως σπανιότατα, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια με τέτοια διακυβεύματα όπως το χθεσινοβραδινό και της προηγούμενης Κυριακής, προπονητής στους "ερυθρόλευκους" επιβιώνει και από τρίτο συνεχόμενο.

Και όσο και αν ο Πορτογάλος στηρίχθηκε -και δικαιολογημένα- στο ξεκίνημα της σεζόν, αποθεώθηκε για την εικόνα της ομάδας στη συνέχειά της, όσο δεν τον βοηθάνε πλέον τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις, τόσο θα βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα θέματα (μη νίκες στα ντέρμπι, νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς στις καθυστερήσεις κ.λπ.) που θα "βαρύνουν" τη θέση του. Αν μάλιστα δεν κερδίσει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, τότε πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Χωρίς, η αλήθεια είναι, η "κρίση" του 48χρονου τεχνικού να εξαντλείται στο ματς με την Ένωση. Πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ στο Κίεβο την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε, επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χαμός" για τον παικταρά της Ντιναμό - "Πρόλαβε" Ολυμπιακό η ΑΕΚ - "Καψούρα" Χιμένεθ με 5 "μύρια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags