Facebook Pixel Έτσι παίρνει Μιλόγεβιτς ο Άρης
| 2019-02-15 14:40:00

Έτσι παίρνει Μιλόγεβιτς - Τον ήθελαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Τα... φτιάχνει με πρώην της ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι παίρνει Μιλόγεβιτς - Τον ήθελαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Τα... φτιάχνει με πρώην της ΑΕΚ

Μεγάλο "χτύπημα" στη Superleague. Διάβασε το τρελό παρασκήνιο!

Το όνομα του Νεμάνια Μιλόγεβιτς, γιου του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν, έχει έρθει από χθες στο προσκήνιο του ρεπορτάζ του Αρη. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, οι "κίτρινοι" εξετάζουν σοβαρά τον 20χρονο διεθνή με την εθνική νέων της Ελλάδας (εδώ γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, ελληνική υπηκοότητα έχει, παρότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό του "διαβατήριο").

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός άσος συνδέεται με ελληνική ομάδα. Και στο παρελθόν έχει γίνει γνωστό πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τον τσέκαραν, χωρίς όμως να ποτέ να προχωρήσουν σοβαρά την περίπτωση του.

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Βοϊβοντίνα ως το καλοκαίρι του 2021, γεγονός που δεν καθιστά εύκολη την οποιαδήποτε προσπάθεια αγοράς του (η νυν ομάδα του έχει παραδοσιακά τη φήμη πως πουλάει ακριβά), πραγματοποιώντας φέτος την πιο "γεμάτη" σεζόν της καριέρα του, αφού έχει αγωνιστεί σε 21 ματς πρωταθλήματος (τα 18 βασικός) πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Το αξιοσημείωτο που προκύπτει από τη Σερβία σχετικά με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον; Πως ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο για λίγους μήνες τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ήταν αυτός που ρωτήθηκε (και ίσως και κάτι παραπάνω…) από τον Αρη για την προοπτική και τη δυναμική του Μιλόγεβιτς. 

Για την ιστορία, ο Ματιάσεβιτς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Αρη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος μάλιστα, πριν αναλάβει έστω και άτυπα το αντίστοιχο πόστο στον Παναθηναϊκό (μετά τη φυγή Λυμπερόπουλου) είχε προτείνει για το συγκεκριμένο πόστο στον Γιάννη Αλαφούζο τον Ματιάσεβιτς, ο οποίος τότε εργάζονταν στην Τσουκαρίτσκι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ματιάσεβιτς τη δεδομένη στιγμή, μετά το "διαζύγιο" του με την ΑΕΚ, δεν εργάζεται κάπου, χωρίς να δεσμεύεται σε τίποτα με την πρώην ομάδα του. Υπενθυμίζουμε πως είχε αναπτυχθεί μια φημολογία όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ πως θα συνέχιζε τη συνεργασία του με την Ενωση σε έναν... εξωθεσμικό ρόλο, παραμένοντας στην πατρίδα του, κάτι που όμως δεν προκύπτει αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν επαφή εδώ και πολλούς μήνες για το οτιδήποτε. Σε αντίθεση με τον Αρη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Μαρινάκης; "Nτου" Μαρτίνς στα αποδυτήρια μετά την Ντιναμό - Έκανε "πέσιμο" σε βασικό παίκτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags