Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλειδί" ο Ζόρζε Μέντες στην υπόθεση του Ζιλ Ντίας
| 2019-02-15 19:30:00

Αυτόν "κλείνει"... χθες ο Ολυμπιακός - Έκανε 5 "μύρια" στα 18 - "Καθαρίζει" ο Μέντες

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν "κλείνει"... χθες ο Ολυμπιακός - Έκανε 5 "μύρια" στα 18 - "Καθαρίζει" ο Μέντες

Εξτρέμ που κάνει τη διαφορά. Πώς θα γίνει το deal. Μόνο εδώ!

Ολυμπιακός: Αν μπορεί να κρατήσει κάτι από το χτεσινό ματς με την Ντιναμό σε επίπεδο ατομικής εικόνας, αυτό σίγουρα είναι ο Ζιλ Ντίας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, έδειξε (για ακόμη μια φορά) στοιχεία που δεν έχουν οι υπόλοιποι ακραίοι του Ολυμπιακού, ενώ και στο προφανές θέμα που έχει δημιουργηθεί στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» και αφορά τον τρόπο που… δεν γυρίζουν οι εξτρέμ να βοηθήσουν τους μπακ τους, δείχνει να είναι λίγο πιο προσηλωμένος από τους υπόλοιπους του ρόστερ.

Γενικά, η ποιότητα του Πορτογάλου «φωνάζει». Παράλογο δεν τον λες. Η Μονακό (του Λεονάρντο Ζαρντίμ τότε, της πρώτης του θητείας) τον αγόρασε  και παρότι στο Πριγκιπάτο δεν έπαιξε, παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στη Φιορεντίνα, όπου και πήρε παιχνίδια, προτού δοθεί πέρυσι στη Νότιγχαμ. Το ίδιο καθεστώς ισχύει και στο deal του με τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος εξτρέμ είναι δανεικός στους «ερυθρόλευκους» ως το τέλος της σεζόν, χωρίς όμως κανείς ως τώρα να γνωρίζει το… υπόλοιπο του deal.

Αν δηλαδή υπάρχει οption αγοράς του (οι Μονεγάσκοι τον είχαν αγοράσει στα 18 του από την Μπράγκα έναντι 5 εκατ. ευρώ), πόσο είναι αυτή, αν υπάρχει πρόβλεψη περαιτέρω διαπραγμάτευσης και ενδεχόμενη παράταση του δανεισμού του (εδώ καλά καλά στον Ολυμπιακό δεν ανακοίνωσαν καν το χρονικό διάστημα του δανεισμού) και σίγουρα τι θα – μπορεί να – γίνει σε περίπτωση που η Μονακό υποβιβαστεί φέτος.

Να σημειωθεί εδώ κάτι πολύ σημαντικό. Ο ατζέντης του Ντίας είναι ο Ζόρζε Μέντες. Με εξαιρετική σχέση στον Ολυμπιακό και τη Μονακό να είναι ουσιαστικά… δικό του μαγαζί. Κάτι που επιτρέπει μια άνεση στην διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού για τον Ντίας, αφού η συγκεκριμένη συγκυρία δικαιολογεί απόλυτα την φήμη του διαβόητου Πορτογάλου ατζέντη. Κοινώς, αν το θελήσει ο Μέντες, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να πετύχει ό,τι θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι βάζεις αυτόν μπακ; - Έχει πρόβλημα ο Ποντένσε - Είναι παιδική χαρά - Ανησυχώ με ΑΕΚ γιατί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags