Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Φήμες για ενδιαφέρον των δύο ομάδων για τον Φράνκο Μάζουρεκ
| 2019-02-15 21:03:00

Μένει ελεύθερος ο μπαλαδόρος - Τρελαίνεται ο Νταμπίζας - Μέσα και η ΑΕΚ - Θα γίνει... σκοτωμός

του Νίκου Στεργίου
Μένει ελεύθερος ο μπαλαδόρος - Τρελαίνεται ο Νταμπίζας - Μέσα και η ΑΕΚ - Θα γίνει... σκοτωμός

Όργιο φημών για "ζογκλέρ" της Superleague. Ποιος τον "χτυπάει";

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πριν τις γιορτές, το όνομα του είχε αναφερθεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, αυτομάτως συνεπώς μια περίπτωση οικονομικά εφικτή για το… μνημονιακό «τριφύλλι», παίκτης που ποιοτικά ξεχωρίζει την τελευταία διετία και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ενδεχόμενη προσθήκη του αναβάθμιση για τους «πράσινους».

Τότε λοιπόν, η σεναριολογία για τον Φράνκο Μάζουρεκ, παρότι δεν είχε διαψευστεί επισήμως από τον Παναθηναϊκό, εν τούτοις, είχε συνοδευτεί από πολλά «αν», «εφόσον» και «αλλά». Και όχι άδικα, αφού ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση να «ορίζει» τα μεταγραφικά του «θέλω». Αυτά, εδώ και καιρό, εξαρτώνται από τα «μπορώ». Και αυτά με τη σειρά τους είναι συνυφασμένα και με το ενδιαφέρον που υπάρχει για όσους παίκτες αρέσουν στον Νταμπίζα και τον Δώνη και από άλλους συλλόγους.

Και για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού, τέτοιο ενδιαφέρον υπάρχει. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Μάζουρεκ, αλλά και από το Αγρίνιο, στα «καναρίνια» την επόμενη σεζόν, παρότι έχει μια πολύ καλή πρόταση ανανέωσης στα χέρια του, δεν θα παραμείνει. Ο λόγος, προφανής. Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ανεβαίνοντας επίπεδο. Και από την στιγμή που του προσφέρεται η ευκαιρία – όπως τουλάχιστον οι συγκεκριμένες πηγές ισχυρίζονται – θα την κυνηγήσει.

Για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον του, μοιάζει δύσκολο να γίνεται η κουβέντα. Απλώς υπενθυμίζουμε πως με αφορμή το ουσιαστικό «καπάρο» της ΑΕΚ για τον Ντέλετιτς, κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες – από άκρως αξιόπιστες και ενημερωμένες πηγές – πως ο Σέρβος επιθετικός δεν θα είναι η μόνη προσθήκη της Ενωσης από τη Superleague. Λέτε η όλη φημολογία των τελευταίων ωρών σχετικά με τον Μάζουρεκ στο Αγρίνιο να έχει σχέση;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός - "Πάτησε" ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags