Facebook Pixel "Άφωνοι" στον Ολυμπιακό με τον Χασάν
| 2019-02-16 11:18:00

"Άφωνοι" στο λιμάνι με τον... τελειωμένο - Δεν το πιστεύει ο Μαρτίνς - "Έφαγε" και τη μεταγραφάρα

του Παναγιώτη Νικολάου
 "Άφωνοι" στο λιμάνι με τον... τελειωμένο - Δεν το πιστεύει ο Μαρτίνς - "Έφαγε" και τη μεταγραφάρα

Έμεινε στο παρά πέντε και τώρα κλείνει στόματα. Ποιος είναι; 

Πραγματικά, έδωσε... αγώνα, αγώνα προσωπικό για να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ξέρει -και οι άνθρωποι των "ερυθρόλευκων"- πόσο κοντά έφτασε στον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του από την Μπράγκα. Αν οι "αρσεναλίστας" ήταν πιο δεκτικοί σε αυτό που όντως τους προτάθηκε, τώρα δε θα συζητάγαμε για τον Χασάν.

Ωστόσο, ο Αιγύπτιος πέραν της δεδηλωμένης του επιθυμίας να εξαντλήσει τον μονοετή δανεισμό του στον Ολυμπιακό, ήταν και… τυχερός.

Τυχερός, πέραν της στάσης της Μπράγκα, και γιατί οι εναλλακτικές που όντως εξέτασαν οι "ερυθρόλευκοι" σε περίπτωση αντικατάστασης του (για παράδειγμα ο Βίνισιους, ο φορ της Νάπολι που αγωνίστηκε δανεικός στο πρώτο μισό της σεζόν στη Ρίο Αβε, προτού παραχωρηθεί τον Ιανουάριο στη Μονακό…) ήταν αρκετά… τσιμπημένες. Και σε συνδυασμό με την αγορά του Σολδάνο, καθιστούσαν τη δαπάνη, αρκετά σημαντική για μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Έτσι, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε τρεις επιθετικούς για το δεύτερο μισό της σεζόν, ο Χασάν παρέμεινε στο ρόστερ.

Ξεκάθαρα λογιζόμενος -τουλάχιστον όταν αρχές του 2019 ο Σολδάνο προσγειώνονταν στην Αθήνα- ως τρίτος στην ιεραρχία, ωστόσο με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση και ίσως πλέον να θεωρείται αυτός ο βασικός.

Το σημαντικότερο όμως; Του αναγνωρίζεται -απ’ όλους στο Ρέντη και πρώτο απ' όλους τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς- η τεράστια προσπάθεια, η θέλησή του να παραμείνει στο ρόστερ και να διεκδικήσει τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε η 11άδα του Ολυμπιακού με ΑΕΚ - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς, σαρωτικές αλλαγές - Ποιους "καθαρίζει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags