Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάχοφ: Η πρόταση για την παραμονή του που τον απογοήτευσε
| 2019-02-16 13:00:00

Τρελά σκηνικά στον ΠΑΟΚ και... αλληλοφαγώματα - Φεύγει ο... τραυματίας - Απίστευτο ποιον "ξενέρωσαν"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελά σκηνικά στον ΠΑΟΚ και... αλληλοφαγώματα - Φεύγει ο... τραυματίας - Απίστευτο ποιον "ξενέρωσαν"

Τι θα γίνει με τον αγαπημένο των οπαδών; Όλο το παρασκήνιο μόνο εδώ!

ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάχοφ: Κρέσπο, ανανέωσε. Πασχαλάκης, ανανέωσε. Βαρέλα, σιγά σιγά γίνονται τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να λυθούν οι παρεξηγήσεις, να γεφυρωθεί η απόσταση και να προκύψει το... ποθούμενο και για τον Αφρικανό στόπερ. Ποιοι λοιπόν μένουν από τους "εκκρεμείς", βάσει καλοκαιρινής ολοκλήρωσης συμβολαίων, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Ο Κάνιας και ο Σάχοφ.

Σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν τις γιορτές, το sportdog είχε τονίσει πως δεν θα ανανεώσουν και οι δυο και πως βάσει αξιολόγησης των υποθέσεων των... προσεχώς ελεύθερων, οι δύο μέσοι ήταν οι τελευταίοι στην ιεραρχία των συζητήσεων που ήθελε να κάνει η διοίκηση των Κυπελλούχων.

Ενας επιπρόσθετος λόγος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, είχε να κάνει με την προσθήκη του χαφ τον Ιανουάριο. Διαρρέονταν από την Τούμπα πως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θα είχε αυτός ο μέσος, τότε θα αποφασίζονταν για ποιον από τους Σάχοφ, Κάνιας, θα γίνονταν πρόταση επέκτασης συμβολαίου, ώστε αυτός ο ένας να "ταιριάξει" σε στιλ με τον νιόφερτο.

Αυτός ήταν ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, σαφώς ο ποιοτικότερος μέσος που διαθέτει η ομάδα (και πιθανώς του ελληνικού πρωταθλήματος), ο οποίος όμως δεν ανήκει στον Δικέφαλο. Αν υποθέσουμε πως η δεδομένη προσπάθεια αγοράς του θα είναι επιτυχημένη, τότε μάλλον σημαίνει πως ο Κάνιας είναι αυτός που περισσεύει.

Ετσι κι αλλιώς, με τον Ισπανό έχει υπάρξει... κόμπλα. Παραμονές της συμφωνίας ανανέωσης του συμβολαίου του Κρέσπο, ο κοινός τους μάνατζερ δέχθηκε προσφορά για νέο μονοετές συμβόλαιο, με απολαβές πάνω κάτω στις τρέχουσες του Κάνιας. Προσφορά που o 32χρονος χαφ δεν δέχτηκε, μεταθέτοντας το θέμα στις... καλένδες και σε νέα διαπραγμάτευση. Πολλοί μάλιστα συνδέουν το γεγονός και με τον τραυματισμό του, αφού για κάτι όχι και τόσο σοβαρό, ο Κάνιας έχει μείνει εκτός ομάδας εδώ και περίπου δύο μήνες.

Σήμερα, δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Εβγέν Σάχοφ να είναι τελικά αυτός που οδεύει προς ανανέωση συμβολαίου. Κατ’ αρχάς, δεν είναι κάτι... καινούργιο. Ο Ουκρανός μέσος πολύ πριν τις γιορτές είχε ενημερωθεί αρμοδίως για την κατάσταση του, οπότε και του ξεκαθαρίστηκε πως αν θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης, αυτή θα προβλέπει απολαβές ακόμη και χαμηλότερες από τις τρέχουσες του.

Το θετικό στην περίπτωσή του, και αυτό που πάντα μετρούσε στα υπέρ του, είναι πως έχει τρομακτικά θετική επιρροή στα αποδυτήρια (και του αναγνωρίζεται), είναι ομόγλωσσος των ιδιοκτητών, ποτέ δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή, λειτουργεί καταλυτικά (και μερικές φορές πυροσβεστικά) στα αποδυτήρια, ο Λουτσέσκου τον θέλει, ενώ και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η αποθέωση που γνώρισε από την εξέδρα την στιγμή της αλλαγής του ήταν ενδεικτική και της αποδοχής που απολαμβάνει από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Το θέμα με τον Εβγέν Σάχοφ, για να μην μακρυγορούμε, συνίσταται στον ίδιο αποκλειστικά. Αν δηλαδή δεχθεί αυτό για το οποίο έχει ενημερωθεί και στην αρχή δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου ικανοποιημένος. Αν το δεχθεί, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ. Η θέληση του πάντως, παρά την πικρία του για την οικονομική αντιμετώπιση που είχε (κάτι που προφανώς όμως μπορεί να διορθωθεί), είναι δεδομένη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ τινάζει την μπάνκα στον αέρα - Τόσο θα πουληθεί - Αποκάλυψη του transfermakt

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags