Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Αυτός "έριξε" το ΟΑΚΑ - Τρελό "πέσιμο" οπαδών (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-16 20:55:00

Αυτός "άναψε" το ΟΑΚΑ - Τρελό "πέσιμο" οπαδών - Δεν ξέχασαν τα "μπινελίκια" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Αυτός "άναψε" το ΟΑΚΑ - Τρελό "πέσιμο" οπαδών - Δεν ξέχασαν τα "μπινελίκια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη "επίθεση" από την κερκίδα. Ποιος τρέλανε τον κόσμο;

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας δύσκολα με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι οπαδοί του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν να ασχοληθούν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την αντίπαλη ομάδα.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει... προηγούμενα με τους φίλους του Τριφυλλιού και κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι δεν τα ξέχασαν.

Για όσους θυμούνται, ο Έλληνας γκολκίπερ είχε εμπλακεί σε έναν καυγά με απίστευτα "μπινελίκια" τον περσινό Γενάρη, όταν ακόμα ήταν γκολκίπερ της Λαμίας.

Τότε, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Λεωφόρο, ο νυν κίπερ του Αστέρα είχε ανταλλάξει... γαλλικά με οπαδούς των Πράσινων, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Σου γ... ότι έχει και δεν έχεις, αν έρθεις κάτω θα σε στείλω στο νοσοκομείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Κονέ - Σχεδόν έδωσαν τα χέρια - Όλο το παρασκήνιο!



Φυσικά, αυτό το σκηνικό δεν το ξέχασαν στο αποψινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού και κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του Νίκου Παπαδόπουλου γινόταν... χαμός.

Οι οπαδοί τον γιούχαραν σε κάθε επαφή, δείχνοντας ότι του κρατούν ακόμα... μανιάτικο το περσινό περιστατικό, που φαίνεται να τον έχει στιγματίσει.

Θυμηθείτε τι ακριβώς είχε γίνει στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags