Facebook Pixel Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς και το κόλπο με τον Φορτούνη
| 2019-02-18 12:18:00

Πήρε φόρα ο Μαρτίνς - Έτσι θα "καθαρίσει" και την Ντιναμό - Κόλπο με Φορτούνη και επιστροφή-έκπληξη

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε φόρα ο Μαρτίνς - Έτσι θα "καθαρίσει" και την Ντιναμό - Κόλπο με Φορτούνη και επιστροφή-έκπληξη

Δε μασάει τίποτα ο Πορτογάλος. Στη φόρα το πλάνο πρόκρισης!

Και πλέον, Ντιναμό Κιέβου. Εκεί στρέφεται ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή "τεσσάρα" επί της ΑΕΚ. Με ανάκτηση της ηρεμίας που έλειψε καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, με σιγουριά για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και επιστροφή στην... κανονικότητα που είχαν συνηθίσει οι "ερυθρόλευκοι" πριν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό.

Θέματα αγωνιστικά, εννοείται πως προκύπτουν εν όψει Κιέβου για τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος είναι ο Καμαρά, ο Λάζαρος υπάρχουν σοβαρότατοι φόβοι πως έχει υποστεί μεγάλη ζημιά (ρήξη χιαστών) στο χειρουργημένο στο παρελθόν γόνατό του, ο Βούκοβιτς υπέστη τράβηγμα και η συμμετοχή του καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη, κάτι που ισχύει και για τον Ομάρ, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς και η απουσία του είναι εμφανέστατη στην τακτική των "ερυθρόλευκων".

Να πούμε πως υπάρχει θέμα και με τον Φορτούνη; Τυπικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόσο κόντρα στην Ντιναμό όσο και χθες, κόντρα στην ΑΕΚ, δεν ήταν στο 100%. Με μισή προπόνηση ουσιαστικά έβγαλε την περασμένη εβδομάδα, λόγω των ενοχλήσεων που αποκόμισε από την Τούμπα. Κακά τα ψέματα όμως, κάτι τέτοιο -ειδικά χθες- δε φάνηκε, με τον "Φορτού" να είναι ο κορυφαίος των "ερυθρόλευκων" και πραγματικός καταλύτης τους. Να λείψει από το Κίεβο, ή έστω σκέψεις πως μπορεί να έχει επιβαρυνθεί τόσο, σενάρια... απίθανα.

Ισα ίσα μάλιστα -και το καταγράφουμε από τώρα- που το πιθανότερο για τη ρεβάνς με τα "μινγκ" είναι η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Γκερέρο, προκειμένου ο Φορτούνης να παίξει τον αγαπημένο ρόλο που του έχει προσδώσει ο Μαρτίνς, αυτόν του "ψευτοεννιαριού".

Από εκεί και πέρα, ο Μεριά μετά τη χθεσινή του εμφάνιση ως κεντρικός αμυντικός θα είναι ο παρτενέρ του Σισέ, ο Τοροσίδης θα ξεκινήσει λογικά (δύσκολα, ακόμη και διαθέσιμος να είναι θα αγωνιστεί από την αρχή ο Ομάρ), ο Μπουχαλάκης θα αντικαταστήσει τον Καμαρά, ενώ μετρημένα είναι και τα κουκιά πλέον στους εξτρέμ, με τον Ζιλ Ντίας να έχει προβάδισμα ενδεκάδα (για τον Ποντένσε δεν τίθεται θέμα).

Εκτός, αν δούμε κάτι που έχει δουλέψει ο Μαρτίνς, τον Νάτχο δηλαδή σε ρόλο... Φορτούνη, τον "Φορτού", κλασικά σε ρόλο "ψευτοεννιαριού", να εναλλάσσεται στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μόνο με τη μαγκιά του Ολυμπιακού - Ήταν... σφυροκόπημα - Αυτοί το γύρισαν - Ξέσπασε γιατί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags