Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ασύλληπτος Σαργκάνης: "Εξαγριώθηκε ο κόσμος, θα φεύγαμε στο ημίχρονο"!
| 2019-02-18 15:35:00

Ασύλληπτος Σαργκάνης: "Εξαγριώθηκε ο κόσμος, θα φεύγαμε στο ημίχρονο - Δε γίνεται αυτό του Σα"!

του Γιώργου Κτενά
Ασύλληπτος Σαργκάνης: "Εξαγριώθηκε ο κόσμος, θα φεύγαμε στο ημίχρονο - Δε γίνεται αυτό του Σα"!

Ποιος παίζει άνετα εξωτερικό και πού χρειάζεται... τσοπάνης; 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έτοιμος να φύγει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του χθεσινού ντέρμπι ήταν ο Νίκος Σαργκάνης, λόγω της εικόνας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο sportdog. 

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην αλλαγή που είχαν οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ σχολίασε με άκρως θετικά λόγια την παρουσία των Φορτούνη και Τοροσίδη, αλλά και εκείνη του Μάνταλου στο πρώτο ημίχρονο.

Αναφέρθηκε στην εμφάνιση τόσο του Σα όσο και του Μπάρκα, ενώ έδειξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό την προσεχή Πέμπτη. 

"Ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί είδα και τον κόσμο κάπως εξαγριωμένο. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο θύμισε ομάδα που έκανε τις μεταγραφές της την προηγούμενη μέρα και την επόμενη συναντήθηκαν για να παίξουν παρέα και δεν μπορούσε ο ένας να βρει τον άλλον! Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι είναι ομάδα που άξιζε τη νίκη και με το πάθος που έβγαλε στον αγώνα, φανέρωσε τον δρόμο για να διεκδικήσει την πρόκριση επί της Ντιναμό", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Σαργκάνη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους Φορτούνη, Λάζαρο, Τοροσίδη αλλά και για τον Πέτρο Μάνταλο:

"Ο Φορτούνης παραμένει πολύ μεγάλος παίκτης. Μεγάλη μονάδα για τον Ολυμπιακό, είναι παίκτης που για εμένα παίζει άνετα και στο εξωτερικό. Ο Λάζαρος, από την άλλη, ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Είναι πολύ καλός παίκτης, όμως, το γνωρίζαμε, κινείται, σκοράρει, όποτε παίζει κάνει τη διαφορά. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, είναι παίκτης με μεγάλη αξία και εμπειρία, ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός και ο Μάνταλος, ηγετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, χάθηκε, μαζί με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ".



Ο Ολυμπιακός, όντως, βγήκε από τα αποδυτήρια με άλλο πρόσωπο για το δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να βοήθησε η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς αυτή την κατεύθυνση;

"Μπορεί να έπαιξε κάποιον ρόλο, ψυχολογικά, η παρουσία του στα αποδυτήρια, αλλά είναι οι ίδιοι παίκτες που μπήκαν και έπαιξαν. Η ΑΕΚ φάνηκε λίγο πιο δειλή στις φάσεις, στο δεύτερο μέρος, και ο Ολυμπιακός περισσότερο αποφασιστικός. Κέρδισε κόντρες, μονομαχίες, το πάθος ήταν διαφορετικό. Οι διαφορές σε ομάδες τέτοιους μεγέθους, δεν μπορεί να είναι η μέρα με τη νύχτα. Το θέμα είναι να βγουν κάποιες ενέργειες σε ορισμένους παίκτες, που θα καταφέρουν να σηκώσουν και τους υπόλοιπους. Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την παρουσία των δύο τερματοφυλάκων, του Σα και του Μπάρκα;

"Είναι κάποιες ενέργειες που δεν γίνονται... Δεν ξέρω. Στη φάση του πρώτου γκολ ο Σα θα μπορούσε να πιάσει την μπάλα, αλλά την απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε σε σημείο που υπήρχε αντίπαλος. Αυτό φωνάζουμε συνεχώς στις προπονήσεις, όταν μπορούμε να μην αφήσουμε μια φάση να εξελιχθεί, να το προτιμάμε. Αλλά δεν έκανε αυτό. Όσον αφορά τον Μπάρκα, δεν ξέρω τι να πω... Νομίζω ότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αυτό το διάστημα, χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την αξία του, καθώς είναι πολύ καλός τερματοφύλακας".

Τέλος, πώς περιμένετε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό;

"Τουλάχιστον με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου, μας έδωσε την ελπίδα ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση. Ο κόσμος ήταν άψογος, η διαιτησία ήταν αρκετά καλή και δεν υπήρχαν έκτροπα στο γήπεδο. Για να το πούμε με δύο λόγια: Χρειάζεται να βάλουμε έναν τσοπάνη για να φοβηθούν και να μην κάνουν τέτοια πράγματα; Αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα είναι στους παράγοντες και όχι στους διαιτητές". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κες κε σε Μπακασέτας - Πού το έχει δει γραμμένο ο Μαρτίνς; - Έγκλημα από Χιμένεθ - Χείμαρρος ο..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags