Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αποκάλυψη Γκιλιέρμε για το "επεισόδιo" με Μπακασέτα - Τρομερή ατάκα για τον κόσμο του Ολυμπιακού
| 2019-02-19 00:10:00

Αποκάλυψη Γκιλιέρμε για το "επεισόδιo" με Μπακασέτα - "Με έπιασε δίπλα από το σήμα και..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Γκιλιέρμε για το "επεισόδιo" με Μπακασέτα - "Με έπιασε δίπλα από το σήμα και..."

Τρομερή ατάκα για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Γκιλιέρμε και Τάσος Μπακασέτα πρωταγωνίστησαν σε μια αψιμαχία στο χθεσινό ντέρμπι, με τον Βραζιλιάνο άσο να δείχνει στον παίκτη της Ένωσης τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού.

Ο Γκιλιέρμε μίλησε στο βραζιλιάνικο το δίκτυο "Lance" και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Μπακασέτας ήταν νευρικός και τον ακούμπησε κοντά στο σήμα, με τον Γκιλιέρμε να τον ρωτά εάν θέλει τη φανέλα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γκιλιέρμε:

Για το επεισόδιο με τον Μπακασέτα: "Ο αντίπαλος ήταν νευρικός και με έπιασε από τη φανέλα. Με έπιασε δίπλα από το σήμα και εγώ του είπα: 'Θέλεις να σου δώσω την φανέλα μου;'

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: Έγινε χαμός! Μου έχουν στείλει ήδη πάνω από 500 μηνύματα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ήταν μία τεράστια νίκη μπροστά στον κόσμο μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης είναι στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Ελλάδα. Μας δίνει μεγάλη... ένεση ηθικού και κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε μακριά από το σπίτι μας και θα παλέψουμε σκληρά για αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags