Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απίστευτο "μπάχαλο" με Κάιπερς
| 2019-02-19 19:35:00

Απίστευτο "μπάχαλο" με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Τρελή απαίτηση, κάνει "χουνέρι" στην ΑΕΚ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο "μπάχαλο" με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Τρελή απαίτηση, κάνει "χουνέρι" στην ΑΕΚ;

Φοβερά πράγματα με τον... εξαφανισμένο. Βάζει τα κιτρινόμαυρα; 

Τελευταία φορά που κλώτσησε μπάλα ήταν στις 20 του περασμένου Μαΐου. Εκτοτε, από τη στιγμή που επιτακτικά αρνήθηκε τη συμφωνημένη μεταξύ συλλόγων μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Ούγκο Κάιπερς είναι εξαφανισμένος από την Κρήτη. Καμία επαφή με τον Εργοτέλη, καμία επαφή με Ελλάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δημοσιοποιήθηκε πως ο Βέλγος επιθετικός ουσιαστικά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Τότε, προκειμένου να μη μείνει ανενεργός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, έγινε όντως προσπάθεια να βρεθεί λύση με τον Εργοτέλη και να αποδεσμευτεί, βγάζοντας το υπόλοιπο της χρονιάς στη δεύτερη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, προτού ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" (και τότε να αξιολογηθεί περαιτέρω). Δεν προχώρησε.

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια σύμφωνα με τα οποία η πλευρά του 22χρονου φορ έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας επιδιώκοντας αυτό που δεν κατέστη δυνατό στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο: να επιστρέψει δηλαδή στην αγωνιστική δράση, φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, ώσπου και να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Κίνηση που ούτε διαψεύδεται, αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του Εργοτέλη, αλλά ακόμη και αν ισχύει, μοιάζει ανώφελη για τον κρητικό σύλλογο. Μένουν 13 παιχνίδια στη Football League, ο Εργοτέλης είναι στο μέσο της κατάταξης, δεν προλαβαίνει να κυνηγήσει την άνοδο, ενώ πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού έχει πάρει χρήματα από την ΑΕΚ (300.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του νεαρού άσου, χρήματα που δεν έχει επιστρέψει (ούτε και η Ένωση έχει ζητήσει).

Οπότε, τίθεται και θέμα "ηθικής" στην όλη υπόθεση, πέραν των αγωνιστικών δεδομένων, αφού ο Εργοτέλης δεν έχει κανέναν λόγο να επαναφέρει ένα "μαύρο πρόβατο" στις τάξεις του, που είναι εκτός γηπέδων εννιά μήνες, χωρίς να έχει κανένα όφελος αγωνιστικό και το κυριότερο ίσως, γνωρίζοντας πως αποδεχόμενος κάτι τέτοιο -την επαναδραστηριοποίηση δηλαδή του Βέλγου- ουσιαστικά τον εξυπηρετεί για να βρει αγωνιστικό ρυθμό μέχρι το καλοκαίρι που θα αποχωρήσει, ό,τι και να γίνει, από τον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Γιατί δεν τον έβαλες;" - Ομαδικό "πέσιμο" στον Χιμένεθ για τον παίκτη που... έγραψε με Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags