Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τι "παίζει" με την Μπεσίκτας
| 2019-02-19 22:45:00

Γι' αυτό "τρελάθηκε" ο Ραζβάν - Αυτή η ομάδα τον θέλει - Ποιο ήταν το... ψέμα - Υπάρχει καπνός;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι' αυτό "τρελάθηκε" ο Ραζβάν - Αυτή η ομάδα τον θέλει - Ποιο ήταν το... ψέμα - Υπάρχει καπνός;

Tι "παίζει" πραγματικά με τον Ρουμάνο; Διάβασε για να τα ξέρεις όλα.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην πρώτη αναφορά περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αντιδράσει οργισμένα χαρακτηρίζοντας, στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, τη σχετική σεναριολογία "μ...κιες".

Και είχε δίκιο, αφού θέμα με τα "λιοντάρια" ουδέποτε υπήρξε. Εκτοτε βέβαια καταγράφηκε πως ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται μεταξύ των επιλογών της Μπεσίκτας.

Μέρες, πολλές μέρες αργότερα, μόλις σήμερα, ο τεχνικός του Δικεφάλου επέλεξε τουρκικά media για να απαντήσει, όχι συγκεκριμένα για την Μπεσίκτας, αλλά συνδυαστικά για το ενδιαφέρον που απολαμβάνει από ομάδες της γειτονικής χώρας:

"Δεν το βρίσκω σωστό να πάω στην Τουρκία και δεν ξέρω από πού προήλθαν αυτές οι φήμες. Παρατήρησα ότι αυτά τα σενάρια προέρχονται από ελληνικά ΜΜΕ, που ίσως να μη με θέλουν στην Ελλάδα. Θα σας πω τι είναι ξεκάθαρο για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο καυτές ομάδες στην Ευρώπη, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν επιθυμώ να το συζητήσω περισσότερο. Τους είπα ότι δεν είναι σωστές οι πληροφορίες τους και η συζήτηση σταματάει εδώ".

Σαφής αν μη τι άλλο ο Ρουμάνος τεχνικός. Δύο όμως επισημάνσεις: πρώτον, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας δεν προήλθαν από την Ελλάδα, αλλά κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα ουσιαστικά σε Τουρκία και Ρουμανία.

Και δεύτερον, γνωρίζει και ο ίδιος πως όντως βρίσκεται στους υπό εξέταση προπονητές των "μαύρων αετών", ασχέτως των δικών του προτιμήσεων και απόψεων, οι οποίες πάντως καλό ήταν που ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος της Μπεσίκτας, έγιναν γνωστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags