Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Απίστευτο τι έκανε με Ολυμπιακό
| 2019-02-20 10:36:00

"Περίεργα" πράγματα με top άσο της ΑΕΚ - Απίστευτο τι έκανε με Ολυμπιακό - Έχουν "τρελαθεί" όλοι

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Περίεργα" πράγματα με top άσο της ΑΕΚ - Απίστευτο τι έκανε με Ολυμπιακό - Έχουν "τρελαθεί" όλοι

Tι "κρύβει" κορυφαίο όνομα; Όλα στη φόρα μόνο στο sportdog.

ΑΕΚ - Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Από το sportdog, έγκαιρα, πληροφορηθήκατε την πραγματική διάσταση του τραυματισμού του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και της (όπως αποδείχθηκε) αδυναμίας του να αγωνιστεί στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Στον απεικονιστικό έλεγχο που έκανε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο Ουκρανός δε φάνηκε απολύτως τίποτα, με τη μαγνητική να είναι "καθαρή".

Καθ' όλη όμως τη διάρκεια της εβδομάδας, ακόμη και πριν τη σέντρα του ντέρμπι, ο παίκτης συνέχισε να παραπονιέται πως πονάει, έστω και αν επακριβώς δεν μπορούσε να προσδιορίσει το ακριβές... στίγμα του πόνου, αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες αυτός ενισχύεται.

Δείγματα... περίεργα (για να πάει αλλού το μυαλό και η σκέψη), σε καμία περίπτωση ο Ουκρανός δεν έχει δώσει στη θητεία του στην ομάδα. Δεν παύει όμως αυτή η κατάσταση, με τα παράπονα του για ενοχλήσεις και να προβληματίζει και να ανησυχεί το ιατρικό (και όχι μόνο) επιτελείο της Ένωσης.

Και δεν λείπουν μάλιστα οι εκτιμήσεις στα αποδυτήρια πως θα πρέπει, αν και εφόσον συνεχίσουν οι ισχυρισμοί του παίκτη, να γίνει ακόμη πιο εντατικός έλεγχος, για κάποιο "κρυφό" (ναι, υπάρχουν και τέτοια) ιατρικό πρόβλημα.

Ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς το ιδιαίτερα επιβαρυμένο παρελθόν του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος και πολλά έχει περάσει στην καριέρα του, αλλά και εξ αυτών και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στο οτίδηποτε νιώθει να μη λειτουργεί, να μην είναι, σωστά στο σώμα του. Και τώρα, προφανώς, κάτι λέει πως νιώθει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-φωτιά στην ΑΕΚ: Τα παίρνει κρανίο ο Χιμένεθ και "καθαρίζει" τον... τουρίστα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags