Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ροντρίγκο Μολέντο: Τα δίνουν όλα για τον Βραζιλιάνο άσο
| 2019-02-20 15:10:00

Γι’ αυτόν τα δίνουν όλα στο λιμάνι - Πρώην του ΠΑΟ, "καψούρα" του Σάββα - Σκάνε εκατομμύρια;

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτόν τα δίνουν όλα στο λιμάνι - Πρώην του ΠΑΟ, "καψούρα" του Σάββα - Σκάνε εκατομμύρια;

Τι συμβαίνει πάλι με τον "βράχο". Θα είναι... τρίτη και φαρμακερή;

Ολυμπιακός - Ροντρίγκο Μολέντο: Έχει γραφτεί ξανά και τώρα έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί διαχρονικά παίκτη-καψούρα των "ερυθρόλευκων" κι αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβουν στο λιμάνι.

Το όνομά του ανακυκλώνεται συνεχώς στις προτάσεις του συλλόγου και φιγουράρει ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά τα εμπόδια της συγκεκριμένης περίπτωσης ήταν, είναι και θα είναι πολλά. Αν και το καλοκαίρι, σίγουρα ο Βραζιλιάνος στόπερ μπορεί να απασχολήσει με κάπως διαφοιρετικά -και δεδομένα πιο ευνοϊκά- δεδομένα.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Sportime, οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνονται για τις μεταγραφικές τους κινήσεις για τη νέα σεζόν και πρώτος στόχος για την άμυνα παραμένει η απόκτηση του αμυντικού της Ιντερνασνιονάλ.

Εξάλλου, από την 1η Ιουλίου απενεργοποιείται η ρήτρα του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα (ύψους κατά πληροφορίες 5 εκατ. ευρώ), κάτι που σίγουρα θέτει σε άλλη βάση τις όποιες συζητήσεις (για τρίτη φορά) μπορεί να ξεκινήσουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

Από την άλλη, βέβαια, ο Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει μια πανάκριβη υπόθεση, ακόμα και χωρίς τη σχετική ρήτρα, καθώς έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως), το οποίο λήγει το 2021, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του αξιώνει χρήματα -και μάλιστα αρκετά- για να τον πουλήσει.

Παρόλα αυτά, πάντως, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται έτοιμοι να παλέψουν εκ νέου για τον πρώην "πράσινο" άσο, έχοντας ενδεχομένως ως σύμμαχο τον παίκτη, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός να γυρίσει στην Ελλάδα. 

Στο μεταξύ, θυμίζουμε τι είχε δηλώσει για τον Βραζιλιάνο ο Σάββας Θεοδωρίδης στο sportdog το περασμένο καλοκαίρι. "Μολέντο θέλουμε! Τον ξέρουμε, είναι αρχοντικός και καπάτσος μαζί. Να μου το θυμηθείς, έχει DNA του Ολυμπιακού αυτός ο παιχτάρας και δεν το… ξέρει! Θα το μάθει, όμως, από την πρώτη μέρα που θα πατήσει το πόδι του στο Ρέντη!". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Γι' αυτό ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί αύριο από την Ντιναμό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags