Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Βαγγέλης Μαρινάκης: Γλίτωσε με ΑΕΚ ο Πορτογάλος, δεν έχει άγχος για Ντιναμό
| 2019-02-20 20:56:00

Ανατροπή: Οριστική απόφαση Μαρινάκη για Μαρτίνς - Συμφωνεί ο Καρεμπέ - Τι θα γίνει μετά την Ντιναμό

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή: Οριστική απόφαση Μαρινάκη για Μαρτίνς - Συμφωνεί ο Καρεμπέ - Τι θα γίνει μετά την Ντιναμό

Ανεξάρτητα με αποκλεισμό ή πρόκριση στο Κίεβο.

Πέδρο Μαρτίνς - Βαγγέλης Μαρινάκης: Καβάλα στ’ άλογο, ξανά, ο Πέδρο Μαρτίνς. Η «τεσσέρα» επί της ΑΕΚ ήταν ικανή να διαλύσει τη φημολογία της περασμένης εβδομάδας, εδραιώνοντας τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Γιατί ναι, τίποτα δεν ήταν… τυχαίο και προφανώς ο Πορτογάλος και το ήξερε και πρακτικά θα βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση αν το ματς  με την Ενωση συνεχίζονταν με την εικόνα και του πρώτου ημίχρονου.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς είναι πλέον σαφώς πιο ανακουφισμένος. Εκτιμάει πως το υπόλοιπο της φετινής σεζόν θα κυλήσει… ανέφελα και χωρίς άλλα επεισόδια, ανεξαρτήτως τι θα γίνει αύριο στο Κίεβο. Δεν συνδέεται λοιπόν, σε καμία περίπτωση, το όποιο στάτους του Πορτογάλου με το αποτέλεσμα, πρόκριση ή αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου. Τουναντίον.

Αυτή η σιγουριά που πλέον βγαίνει από τον Μαρτίνς είναι ευεργετική και για τον ίδιο, αφού πιστεύει πραγματικά σε αυτό που χτίζεται και παράλληλα… αποφορτίζει την πίεση, η οποία ήταν εμφανής στην καθημερινότητα του και στα αποδυτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Εβδομάδα που για τον Πορτογάλο, ανεξαρτήτως τι γράφτηκε, κυκλοφόρησε, διέρρευσε, φημολογήθηκε, είχε δύο πολύ σημαντικά στηρίγματα.

**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Μαρινάκη για Ντιναμό - Τι αποφάσισε να κάνει πριν το παιχνίδι, άφωνοι παίκτες και Μαρτίνς!


Και αν για το ένα άπαντες είμαστε σίγουροι, τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος και τον έχει πάρει υπό την «προστασία» του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, το δεύτερο μοιάζει να είναι το πιο ισχυρό «χαρτί» του Πορτογάλου. Και προφανώς αναφερόμαστε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στις τετ-α-τετ συζητήσεις και επικοινωνία που είχε με τον Μαρτίνς την περασμένη εβδομάδα, ουδέποτε τον έκανε να πιστέψει πως αμφιβάλλει για τις ικανότητες, το έργο και την πίστη του στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν του ενίσχυσε την πίεση που ήταν εμφανής πως υπήρχε και δημιουργούνταν από οπουδήποτε άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε τώρα: Αυτή θα είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στο Κίεβο - Διπλή έκπληξη Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags