Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας - Ιβάν Σαββίδης: Τι έκανε με Ολυμπιακό και... κερδίζει νέο συμβόλαιο
| 2019-02-20 22:45:00

Στην... τσίτα ο Πέλκας - "Τρέλανε" Σαββίδη και Λουτσέσκου - Έτσι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στην... τσίτα ο Πέλκας - "Τρέλανε" Σαββίδη και Λουτσέσκου - Έτσι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;

Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο. Τι έκανε και "άναψε φωτιές";

Δημήτρης Πέλκας - Ιβάν Σαββίδης: Αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετράνε πλέον στον ΠΑΟΚ, ενώ η διοίκηση εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για την ανανέωση των συμβολαίων παικτών που θέλει να «δέσει» στην Τούμπα.

Οι μόνοι που ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο, είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρης Πέλκας, με τους οποίους υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Και μπορεί για τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να υπάρχουν πληροφορίες πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, με παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, για τον Έλληνα επικρατεί ησυχία!

Δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα, πως παρότι δεν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο υπάρχει σημαντική απόσταση, τουλάχιστον για την ώρα.

Η όλη συζήτηση πάντως γύρω από το νέο συμβόλαιο δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τον Πέλκα, ο οποίος παρότι έχασε και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα στα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση. Ο αρχηγός των Θεσσαλονικιών μπήκε αλλαγή και στα δύο ντέρμπι και επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου βρήκε και δίχτυα, στέλνοντας έτσι μήνυμα σε… φίλους κι εχθρούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Ιβάν με το πρωτάθλημα - Φήμες ότι στη φιέστα θα ανακοινώσει μεταγραφάρα!

 



Ο Πέλκας όμως ήταν άψογος και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς παρότι δεν ξεκίνησε στα ντέρμπι, έζησε πολύ έντονα τα παιχνίδια, είχε ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια και όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, πανηγύρισε έξαλλα στον πάγκο τα γκολ της ομάδας τους!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, η στάση του νεαρού άσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τη διοίκηση και συγκεκριμένα από τον Σαββίδη, ο οποίος μετράει πάρα πολύ τις συμπεριφορές των παικτών στα… δύσκολα. Κάποιοι μάλιστα το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας πως όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα, θα φέρουν πιο κοντά τον αρχηγό του ΠΑΟΚ με τον μεγαλομέτοχο και μπορεί έτσι να καλυφθεί πιο εύκολα και η διαφορά στο οικονομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στην Τούμπα - Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης... κλέβουν παικταρά του ΠΑΟΚ!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags