Facebook Pixel Champions League: Στο καναβάτσο την Γιουβέντους η Ατλέτικο - Ανατροπή η απίθανη Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-20 23:58:00

Ασύλληπτες ματσάρες - Στο καναβάτσο τη Γιούβε η Ατλέτικο - Με ανατροπή και 10 παίκτες η Σίτι (vid)

του Δημήτρη Σκούφου
Ασύλληπτες ματσάρες - Στο καναβάτσο τη Γιούβε η Ατλέτικο - Με ανατροπή και 10 παίκτες η Σίτι (vid)

2-0 η Ατλέτικο, 3-2 η Σίτι μέσα στην Γερμανία.

Champions League: Τα χθεσινά ματς μπορεί να ήταν... σούπα και να έληξαν 0-0, τα σημερινά όμως μας αντάμειψαν για τα καλά. Η Ατλέτικο πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους στη Μαδρίτη και φυσικά απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στους "8" του Champions League, ενώ η Σίτι απέδρασε με διπλό (3-2) από την έδρα της Σάλκε κι ενώ έχανε με 2-1 μέχρι το 85', παίζοντας και με δέκα παίκτες!

Στην Μαδρίτη, λοιπόν, έγινε εντυπωσιακό ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έριξε στα... σχοινιά αυτή του Αλέγκρι. Μπορεί το πρώτο να μην είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ωστόσο στην επανάληψη οι "ροχιμπλάνκος" είχαν δοκάρι με τον Γκριεζμάν και φοβερό τετ-α-τετ με τον Ντιέγκο Κόστα και τελικά πέτυχαν δύο γκολ, που τους δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση. 

Στο 78', μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή της Γιουβέντους ο Χιμένες σκόραρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 83' ο άλλος κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Γοδίν, πέτυχε το δεύτερο γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Μάλιστα, πριν τα δύο γκολ ο Μοράτα είχε πετύχει και αυτός γκολ για τους Μαδριλένους, όμως ακυρώθηκε ορθά ως φάουλ στον Κιελίνι μετά από την χρήση του VAR.

Στο άλλο ματς, στην Γερμανία, η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 18' με τον Αγκουέρο, όμως η Σάλκε έφερε τούμπα το παιχνίδι με δύο πέναλτι του Μπενταλέμπ (38', 45΄), στα οποία χρειάστηκε VAR για να υποδειχτούν. 

Το δεύτερο μέρος δεν εξελίχτηκε αρχικά καλά για την ομάδα του Πεπ Γκουαρνιόλα, αφού ο Οταμέντι αποβλήθηκε στο 68' και άφησε τους "πολίτες" με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, ακόμα και με παίκτη λιγότερο η Σίτι αποδείχτηκε... εφτάψυχη. Στο 85' ο Σανέ ισοφάρισε σε 2-2 με απίστευτη εκτέλεση φάουλ και στο 90' ο Στέρλινγκ έκανε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το 2-3, που πλέον δίνει την... μισή πρόκριση από απόψε στην Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags