Facebook Pixel ΑΕΚ - Νίκος Λυμπερόπουλος: Πολύ κοντά στο διαζύγιο
| 2019-02-21 10:33:00

Απίστευτες "ρουκέτες" στην ΑΕΚ - Αυτόν "τελειώνουν" - Δημοσιεύματα-φωτιά - Έτοιμος ο διάδοχος;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτες "ρουκέτες" στην ΑΕΚ - Αυτόν "τελειώνουν" - Δημοσιεύματα-φωτιά - Έτοιμος ο διάδοχος;

Φουλ επίθεση στον "κιτρινόμαυρο" Τύπο. Ποια επιστροφή "φτιάχνεται";

ΑΕΚ - Νίκος Λυμπερόπουλος: Το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή της συντριβής της Ένωσης από τον Ολυμπιακό. Η κριτική έντονη, στην αρχή τουλάχιστον προς πάσα κατεύθυνση, πλέον όμως μοιάζει να προσωποποιείται 101% στον τεχνικό διευθυντή.

Αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα μέσων που φιλικά διακείμενα στην ΑΕΚ προς τον Νίκο Λυμπερόπουλο -τελευταίο το σημερινό στο οπισθόφυλλο της ΩΡΑΣ (δείτε το παρακάτω)- που επιρρίπτουν, άλλοτε εμμέσως άλλοτε άμεσα, στον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης, προφανώς για τη μεταγραφική πολιτική ενόσω αυτός βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο.

Προφανώς, μόνο και μόνο η παρουσία του σε αυτό, εννοείται πως του επιφέρει ευθύνες για το οτιδήποτε αγωνιστικό - μεταγραφικό. Άλλο βέβαια αυτό, άλλο να επικεντρωθούν όμως οι ευθύνες στον "Λύμπε". Το αναλύσαμε τις προάλλες, αναλυτικά ύστερα από προηγούμενο δημοσίευμα της ΩΡΑΣ που έκανε focus στις μεταγραφικές επιλογές του τελευταίου χρόνου: ο παλαίμαχος επιθετικός δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης. Ισως μάλιστα να είναι και ο... τελευταίος τροχός της αμάξης.

Δικαιολογημένα ο ίδιος θεωρεί πως βάλλεται πλέον πανταχόθεν, εκτιμώντας πως βιώνει και αυτός ό,τι βίωσε ο Ουζουνίδης, ο οποίος όταν έμεινε "ακάλυπτος" διοικητικά, επικρίθηκε πολύ από συγκεκριμένα media. Τόσο που ουσιαστικά αντιλήφθηκε πως ήταν αδύνατη η παραμονή του στον πάγκο. Και έτσι, οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη και αν ο "Λύμπε" δεν προβεί σε ανάλογη κίνηση, οι μέρες του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι μετρημένες. Οι έτσι κι αλλιώς προαναγγελθείσες αλλαγές στο οργανόγραμμα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ μοιάζει δεδομένο πλέον πως θα ξεκινάνε από αυτόν. Περί τούτου, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία, αν κανείς "μετρήσει" την ατμόσφαιρα των τελευταίων ημέρων.

Και όπως έχουμε επισημάνει επίσης, συνεχώς "λαξεύεται" το προφίλ του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είχε φύγει ως ακατάλληλος για το πόστο, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελάθηκε ο Τίγρης: Nέο "μπαμ" στην ΑΕΚ μετά τον Ντέλετιτς - "Χτυπάει" ταλεντάρα της Superleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags