Facebook Pixel ΠΑΟΚ 2020: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται
| 2019-02-21 14:25:00

Ποιο πρωτάθλημα; Αυτό "καίει" τον Ιβάν - Φεύγει ο Ραζβάν; - "Ξύλο" για αντι-Μάτος - Τέλος ο Καρέλης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιο πρωτάθλημα; Αυτό "καίει" τον Ιβάν - Φεύγει ο Ραζβάν; - "Ξύλο" για αντι-Μάτος - Τέλος ο Καρέλης

Υπογράφει ο "βράχος", κίνηση για έναν... Ολιβέιρα. Αποφάσεις-φωτιά!

Εν αναμονή πρωταθλητής. Και πλέον, ξεκάθαρα, με το βλέμμα στη διατήρηση των πρωτείων. Ετσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Δεν το "φωνάζουν" τα στελέχη του, τουλάχιστον μέχρι να επισημοποιηθεί η κατάκτηση του τίτλου, αλλά ήδη λειτουργούν για την επόμενη χρονιά.

Οι συνεχείς δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου τις τελευταίες μέρες, με τις οποίες διατρανώνει την πίστη του στο σύλλογο, μοιάζουν να κλείνουν -γρήγορα γρήγορα- την όποια φημολογία περί επιδίωξης του να αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό, έχοντας να επιδείξει φυσικά ένα φοβερό σερί αποτελεσμάτων στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα στο μεταγραφικό επίπεδο είναι μάλλον ξεκάθαρα για τον Δικέφαλο. Εχοντας αξιοποιήσει ιδανικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου και τα χρήματα από την πώληση του Πρίγιοβιτς επανεπένδυσε και τη λογική της μείωσης του ηλικιακού μέσου όρου του ρόστερ με προσθήκες νεαρών, εξελίξιμων και με μεταπωλητική αξία ποδοσφαιριστών και "τρύπες" κάλυψε, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι, μετρημένες.

Με την υπόθεση εργασίας πως κανείς δεν παραχωρείται από το υπάρχον ρόστερ, στην άμυνα θα αναζητηθεί ένα συμπλήρωμα της τετράδας των στόπερ, αφού όλα δείχνουν πως ο Βαρέλα θα ανανεώσει. Διχογνωμία προς στιγμήν υπάρχει στα δεξιά της άμυνας, όπου αναζητείται μπακ-απ του Μάτος και η διχογνωμία συνίσταται στο αν πρέπει να προωθηθεί για τον ρόλο ο νεαρός Λύρατης ή να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής.

Στο κέντρο, με δεδομένο πως τουλάχιστον ένας εκ των Σάχοφ, Κάνιας θα ανανεώσουν, αναζητείται ένας μέσος που θα συμπληρώσει τους Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ. Αυτός λογικά θα γίνει κάθε προσπάθεια να είναι ο Ολιβέιρα. Αν όχι, τότε ξεκάθαρα θα αποκτηθεί ανάλογης ποιότητας, δυναμικής και πρεστίζ ποδοσφαιριστής.

Στους μεσοεπιθετικούς, θα αναζητηθεί ένας ακόμη ποιοτικός εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και  μια συμπληρωματική κίνηση για την κορυφή της επίθεσης. Και αυτό αν επιλεχθεί να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στους Ακπομ, Σβιντέρσκι (ο Καρέλης δεν θα αγοραστεί). Αν όχι, τότε θα γίνουν κινήσεις για απόκτηση φορ -πάντα στο ανάλογο ηλικιακό και αγωνιστικό πλαίσιο που υπηρετείται από τον Ιανουάριο- ο οποίος θα προαλείφεται για βασικός.

Και φυσικά, για να καλύψουμε και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όποιος αποχωρήσει (υποψήφιοι είναι τρεις - τέσσερις, τουλάχιστον σε επίπεδο ενδιαφέροντος), υπάρχει δεδομένη πρόθεση -και συγκεκριμένη, ήδη προεργασία, αφού έχουν "λοκαριστεί" οι πιθανότεροι στο να φέρουν προτάσεις το καλοκαίρι- για επάξια (τουλάχιστον) αντικατάσταση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο σκηνικό: Έγινε "ντου" στην Τούμπα - Πήγαν να "κλέψουν" παίκτες του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags