Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Γιατί αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο Κίεβο - Τι κέρδισε, τι έχασε
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-22 00:16:00

Τα... σκούπισε όλα ο "τελειωμένος" - "Έφαγε" Ζιλ Ντίας - Αυτοί τον "σκότωσαν" - Ανύπαρκτος ο...

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τα... σκούπισε όλα ο "τελειωμένος" - "Έφαγε" Ζιλ Ντίας - Αυτοί τον "σκότωσαν" - Ανύπαρκτος ο...

Έπαιζαν μόνοι τους σε άμυνα-επίθεση. Γιατί... πανηγυρίζει ο Μαρτινς;

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Κίεβο, ηττήθηκε 1-0 από τη Ντιναμό και με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης, αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες μπορούν δικαίως να ισχυρίζονται πως σε 180 λεπτά δεν φάνηκε να είναι χειρότερη ομάδα από τους Ουκρανούς, ωστόσο πλήρωσαν τα λάθη του πρώτου αγώνα, όπου δέχθηκαν την ισοφάριση στο φινάλε, μετά τη λάθος τακτική του Πέδρο Μαρτίνς και τις αλλαγές που δεν του βγήκαν. Στη ρεβάνς ο Πορτογάλος «δούλεψε» καλύτερα το ματς και είχε πρώτο στόχο το μηδέν, ωστόσο του… έκατσε η άσχημη φάση, ήρθε το 1-0 και στη συνέχεια έτρεξε για τη μεγάλη ανατροπή. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σωστά, δημιούργησε φάσεις, όμως οι Χασάν και Γκερέρο ήταν μοιραίοι, καθώς δεν τελείωσαν σωστά τις τελικές που τους παρουσιάστηκαν και έτσι η ομάδα του Λιμανιού έμεινε άσφαιρη.

Επίσης, οι «Ερυθρόλευκοι» ατύχησαν να έχουν σε κακή βραδιά τόσο τον Ποντένσε, που ξεκάθαρα… έσκασε από τα συνεχόμενα παιχνίδια τους ως βασικός όσο και τον Φορτούνη, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 65’! Βέβαια, εάν η αντικατάστασή του δεν έγινε για λόγους κούρασης (θυμίζουμε έπαιξε με ένεση στα τρία τελευταία παιχνίδια), τότε θα πρόκειται για… έγκλημα, καθώς χωρίς αυτόν στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός είναι ακίνδυνος επιθετικά.



Αντίθετα, καλή παρουσία είχε ο Μασούρας ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αντί του… αόρατου και πολύ κακού Ζιλ Ντίας και κατάφερε να ταλαιπωρήσει την αντίπαλη άμυνα με προσωπικές ενέργειες, αλλά και να βγάλει μπροστά τους Πειραιώτες. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε βρει και δίχτυα, εάν ήταν λίγο πιο τυχερός. Ο νεαρός εξτρέμ έδειξε πως έχει ποιότητα και θράσος και πλέον χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο στο ρόστερ, θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σταθούμε και στη συγκινητική παρουσία του Μεριά, ο οποίος αντικατέστησε στο αρχικό σχήμα τον τραυματία Βούκοβιτς και παρότι το γκολ ξεκινάει από δικό του λάθος, έδειξε στα 90 λεπτά πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Σέρβο, ο οποίος κάνει πάρα πολλές γκέλες, όπως απέδειξε και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο… τελειωμένος μέχρι πριν από λίγο καιρό Τυνήσιος, άρπαξε την ευκαιρία του στο Κίεβο, έπαιξε καλά και δεν αποκλείεται να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη "καραμπόλα" στην Σούπερ Λιγκ - Αυτόν πήρε ο ΠΑΟΚ, σε ποιον... μεγάλο πάει ο Γιαννιώτης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags