Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Δυσαρεστημένος με την προσπάθεια του Φετφατζίδη ο Παντελίδης
| 2019-02-23 21:14:00

Ο... Ολυμπιακός "τρελαίνει" τον Άρη πριν τον ΠΑΟΚ - "Βράζει" η Θεσσαλονίκη, γιατί... προκαλεί;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο... Ολυμπιακός "τρελαίνει" τον Άρη πριν τον ΠΑΟΚ - "Βράζει" η Θεσσαλονίκη, γιατί... προκαλεί;

Φήμες-φωτιά για top άσο. Τι κάνει και "ανάβει" την ομάδα του;

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Γιάννης Φετφατζίδης άνοιξε πρόσφατα το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη φανέλα του Άρη, καθώς αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει το 80% του υπόλοιπου συμβολαίου του Έλληνα άσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η θητεία του διεθνούς παίκτη στους Κιτρίνους δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια του "Φέτφα" στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Μέχρι στιγμής ο Φετφατζίδης έχει καταγράψει δύο συμμετοχές ως αλλαγή, για 18 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και για 20 λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού.

Όπως αναφέρει η στήλη "Παρασκήνια" της εφημερίδας Sportime, ο Παντελίδης ήταν έξαλλος με τον Φετφατζίδη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά ο παρ' όλα αυτά ο 28χρονος άσος δεν φαινόταν να… ιδρώνει ιδιαίτερα τη φανέλα και κατέγραψε με διαφορά τα λιγότερα χιλιόμετρα σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλιότερα ρεπορτάζ, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν φερόταν να είναι ιδιαίτερα "ζεστός" στη μετακόμισή του στον Άρη.

Εν τέλει, ο Φετφατζίδης έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων, όμως φέρεται να  παρουσιάζεται αδιάφορος και χωρίς κίνητρο, γεγονός που έχει εξοργίσει τον προπονητή του, σύμφωνα τουλάχιστον με την εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Άρη - Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν - Κλείνει τον παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags