Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωράει στην αγορά του Ζοσέ Σα!
| 2019-02-24 12:00:00

Τόσα "σκάει" ο Μαρινάκης για τη μεταγραφάρα - Θα τον πουλήσει... από τώρα με τρελά λεφτά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τόσα "σκάει" ο Μαρινάκης για τη μεταγραφάρα - Θα τον πουλήσει... από τώρα με τρελά λεφτά!

Φοβερό deal στα σκαριά για τον Ολυμπιακό. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες...

Ολυμπιακός - Superleague: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωράει στην αγορά του Ζοσέ Σα!

Και άργησε. Εδώ και δύο μήνες περίπου έχει γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την αγορά του Ζοσέ Σα από την Πόρτο. Σήμερα, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» επιλέγει να κάνει πρώτο του θέμα την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Πόρτο για την αγορά του Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας προφανώς έχει πείσει για τις ικανότητες του (δεν τίθεται θέμα…), νωρίς στην χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει στην ιεραρχία τον Γιαννιώτη και πλέον – σε συνδυασμό  και με το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου και του εξοστρακισμού από την ομάδα του Ελληνα τερματοφύλακα – είναι ο αδιαμφισβήτητος κάτοχος των γαντιών των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Σαλονίκη για το ΠΑΟΚ-Άρης - Το ματσάκι θα τελειώσει νωρίς - Τι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου

Το ακριβές ποσό που απαιτείται για την αγορά του Ιβηρα γκολκίπερ δεν έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Κίνηση συνηθισμένη στις μεταγραφικές πρακτικές του συλλόγου, εκτιμάται όμως – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν αναφέρει στην Πορτογαλία – πως αυτό ξεπερνάει  κατά τι τα 2 εκατ. ευρώ.

Ποσό, σίγουρα όχι μικρό, σίγουρα όμως όχι και αμελητέο και σε καμία περίπτωση όχι ικανό να μην επιτρέψει περαιτέρω διαπραγμάτευση με την Πόρτο. Είτε για να μειωθεί είτε για να επιτευχθεί καλύτερο, συνολικά, deal αγοράς. Τι μπορεί το «συνολικά» να σημαίνει; Στη συμφωνία δανεισμού του Σα είχε προβλεφθεί, πέραν της option αγοράς του, μια ακόμη για επαναγορά του από τους «δράκους». Αυτή, είχε εκτιμηθεί – πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία – στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που ίσως στον Ολυμπιακό κρίνουν χαμηλό για τη δυναμική του Σα.

Δεδομένα πάντως, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν στην Πόρτο, η οποία θα προσπαθήσει από την πλευρά της να καρπωθεί ό,τι περισσότερο μπορεί για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε στα πλάνα της και βλέπει στη φετινή σεζόν, όχι μόνο να αυξάνει την χρηματιστηριακή του αξία, αλλά να προκαλεί και ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Και αυτό στην Πόρτο είναι πάντα κάτι που το «μετράνε» πολύ. Όπως και στον Ολυμπιακό άλλωστε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags