Facebook Pixel AEK - Γιάννης Γιαννιώτας: Toν "τελειώνει" ο Χιμένεθ - Δικαίωση Ουζουνίδη
| 2019-02-25 11:21:00

Toν "τελειώνει" ο Χιμένεθ - Δικαίωση Ουζουνίδη - Ατάκα-φωτιά στα Σπάτα - "Γελάνε" στον Ολυμπιακό

του Γιώργου Θεοδωράκη
Toν "τελειώνει" ο Χιμένεθ - Δικαίωση Ουζουνίδη - Ατάκα-φωτιά στα Σπάτα - "Γελάνε" στον Ολυμπιακό

Μετράει μέρες στην ΑΕΚ το... αρρωστάκι. Γιατί τον "καθαρίζουν";

AEK - Γιάννης Γιαννιώτας: Έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες αλλαγή. Δύο ακόμη, ερχόμενος από τον πάγκο, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικός μόνο σε τρία ματς Κυπέλλου -κόντρα σε Λαμία, Απόλλωνα Λάρισας και Βόλο- έχει αγωνιστεί. Δεν το λες και απολογισμό ικανό να κρατήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα στην Ένωση.

Μεταγραφή... πολιτικής το καλοκαίρι. Ο Ουζουνίδης δεν τον ήθελε. Οι υπεύθυνοι όμως του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΠΑΕ, γνωρίζοντας από την αρχή του καλοκαιριού πως με τίποτα δε θα παρέμενε στον Ολυμπιακό, είχαν διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή και στον μάνατζέρ του, πως αν και εφόσον κατάφερνε να μείνει ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους" θα εντάσσονταν στην ομάδα της καρδιάς του.

Αυτό, τελικά, έγινε στα τέλη Αυγούστου. Στον Ολυμπιακό, επίσης, δεν υπήρχε η παραμικρή πίστη στις δυνατότητες του παίκτη. Ούτε καν το σχετικά ικανοποιητικό πέρασμα του από τη Βαγιαδολίδ έφτασε για να τους πείσει. Ενδεικτικό του γεγονότος άλλωστε είναι και πως παρότι γνώριζαν, από την πρώτη πρώτη στιγμή, την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος για να παίξει στους Κιτρινόμαυρους, εν τούτοις το μόνο που έκαναν ήταν να του... ψήσουν το ψάρι στα χείλη, αποδεσμεύοντας τον μόνο στις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή κίνηση Αγγελόπουλου - Έτσι "απογειώνει" την ΑΕΚ! Το πήρε απόφαση, τρέχουν οι εξελίξεις

Αυτό όμως, παρότι ενδόμυχη φιλοδοξία των ανθρώπων της Ένωσης ήταν ο Γιαννιώτας να εξελίσσονταν σε... Χριστοδουλόπουλο (ακούστηκε και αυτό…), η πραγματικότητα αποδείχθηκε ζοφερή. Ο έτσι κι αλλιώς αρνητικός ως προς την έλευση του παίκτη στην ομάδα Ουζουνίδης, δεν είδε ποτέ τίποτα στην καθημερινότητα του διεθνή εξτρέμ που να τον κάνει να αλλάξει άποψη.

"Αδυναμος τακτικά. Παίζει μπάλα ακόμη, όχι ποδόσφαιρο", έλεγε ο πρώην τεχνικός της ομάδας, άποψη που με τον καιρό (όχι πολύ) συμμερίστηκαν και οι υπόλοιποι που έχουν επαφή και σχέση με το αγωνιστικό τμήμα. Το γεγονός μάλιστα πως τη μοίρα του Έλληνα άσου δε φαίνεται να την αλλάζει ούτε η άφιξη Χιμένεθ -ο οποίος ξεκάθαρα "δουλεύει" για την... αναστήλωση του Μπογέ, δίνοντας ευκαιρίες, σαφώς περισσότερες απ’ όσες έδωσε ο Ουζουνίδης και στον Αλμπάνη- αυτομάτως σηματοδοτεί την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά με την ΑΕΚ να έχει ήδη βγει στην αγορά αναζητώντας δύο (και όχι έναν...) βασικούς εξτρέμ, είναι ηλίου φαεινότερον πως κανείς δεν υπολογίζει στον Ελληνα μεσοεπιθετικό. Οπότε, στα Σπάτα θεωρείται δεδομένο πως το καλοκαίρι ο Έλληνας άσος, μετά από  μια σαφώς αποτυχημένη θητεία στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, θα αποχωρήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερή αποκάλυψη: Αυτούς τους παίκτες έχει "καπαρώσει" η ΑΕΚ από Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags