Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάριος Βρουσάι: Έτσι θα γυρίσει στο λιμάνι
| 2019-02-25 13:15:00

Το πρώτο "μπαμ" του καλοκαιριού: Αυτόν "κλείνει" ο Ολυμπιακός - Κάνει "παπάδες" - Έτσι τον "αρπάζει"

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο "μπαμ" του καλοκαιριού: Αυτόν "κλείνει" ο Ολυμπιακός - Κάνει "παπάδες" - Έτσι τον "αρπάζει"

Ετοιμάζεται "εμπλοκή" στο λιμάνι. Ποιος γυρίζει; Νέος... Τσιμίκας;

Ολυμπιακός - Μάριος Βρουσάι: Κάνει καλό όπως φαίνεται το Τίλμπουργκ στους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Πέρυσι, ήταν ο Κωνσταντίνος Τσίμικας που... οργίασε εκεί με τη φανέλα της Βίλεμ, φέτος, από τον περασμένο Ιανουάριο, τη σκυτάλη έχει πάρει ακόμη ένας δανεικός από τους Πειραιώτες, ο Μάριος Βρουσάι.

Ο 21χρονος εξτρέμ πέτυχε χθες το τρίτο του γκολ στα έξι παιχνίδια (πέντε βασικός) που έχει αγωνιστεί ως τώρα με τη Βίλεμ, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη της (2-1) κόντρα στην Άλκμααρ.

Επιδόσεις που, ήδη, έχουν κάνει τους ιθύνοντες του ολλανδικού συλλόγου να προσανατολίζονται στην αγορά του. Ορισθείσα ρήτρα, στο deal δανεισμού του παίκτη από τον Ολυμπιακό, δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Κρίνοντας όμως από το περυσινό παράδειγμα του Τσιμίκα, σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο. Εξηγούμαστε: πέρυσι λοιπόν, ο ολλανδικός σύλλογος είχε δικαίωμα αγοράς του διεθνή αριστερού μπακ αν πλήρωνε 1,5 εκατ. ευρώ.

Ενημέρωσε έγκαιρα γι’ αυτό, πως σκόπευε δηλαδή να κάνει χρήση της option και αυτό μάλλον... θόρυβησε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι στο παρά πέντε της αγοράς, ενημέρωσαν τον Τσιμίκα πως θα επιστρέψει στον Ρέντη. 

Το πιθανότερο είναι πως μέρος του deal ήταν και πρόβλεψη για συγκεκριμένη ημερομηνία που πρόταση αγοράς (βάσει ρήτρας) θα γίνονταν δεκτή από τον Ολυμπιακό.

Κάτι που είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως ισχύει και για τον Μάριο Βρουσάι - και συνεπώς επαναλαμβάνουμε ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση θα έχει τον τελικό λόγο για το τι θα γίνει, ακόμη και αν ο ολλανδικός σύλλογος θελήσει να αγοράσει τον 21χρονο εξτρέμ, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της τουλίπας θεωρούν (ως πρόθεση τουλάχιστον) δεδομένο. 

Αν, επομένως, ο παίκτης συνεχίσει να κάνει "παπάδες" στην Ολλανδία, μοιάζει σίγουρο πως στο λιμάνι θα πράξουν ό,τι χρειάζεται για να γυρίσει το καλοκαίρι ο παίκτης στο Ρέντη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στον Ολυμπιακό - Τα... έσπασε ο Ποντένσε, "φόρτωσε" ο Φορτούνης - Τι έγινε στο αεροπλάνο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags