Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
| 2019-02-25 17:06:00

Φοβερές ατάκες από Έλληνα άσο: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Έλληνα άσο: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

ΠΑΟΚ - Άρης: Για το χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και την δουλειά που γίνεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δικέφαλο του Βορρά μίλησε ο πρώην παίκτης των δύο ομάδων της συμπρωτεύουσας, Θανάσης Παπάζογλου.

Ο άσος της Ντιναμό Βουκουρεστίου αναφέρθηκε και στις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για τίτλο, υποστηρίζοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ξένα ΜΜΕ:

«Χθες έγινε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Είναι υπέροχο, είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε τέτοιες γιορτές. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε τέτοιες γιορτές. Αυτός ο αγώνας συζητιέται όλη την εβδομάδα. Στο δρόμο, στην τηλεόραση, παντού και ο παίκτης καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας.

Υπάρχει επίσης πίεση από τον κόσμο. Αν κερδίσεις, είσαι Θεός, αν χάσεις θα είσαι υπό πίεση. Για μένα, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στο ποδόσφαιρο. Είναι υπέροχο να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια.

Έχω πολλές ιστορίες από παίκτες που έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές.

Η πιο σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν τα δύο γκολ που πέτυχα με τον Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ εναντίον του Ερυθρού Αστέρα. Πέτυχα δύο γκολ και ίσως αυτή να ήταν η πιο σημαντική στιγμή της ζωή μου, όχι μόνο στην καριέρα μου.

Ήταν ένα όνειρο από τότε που ήμουν παιδί. Ήμουν φίλος του Άρη και ονειρευόμουν ότι θα σκοράρω και θα παίξω για την ομάδα.

Έπαιξα εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσου όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη και τώρα στον ΠΑΟΚ από όσο διαβάζω και βλέπω, υπάρχει μεγάλος σεβασμός επειδή είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και πιστέψτε με είναι δύσκολο να δουλέψεις σε έναν τέτοιο σύλλογο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές.

Υπάρχει πολλή πίεση και είναι πολύ δύσκολη. Ακόμα και τώρα για μένα, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι έχει 80% πιθανότητες για να κερδίσει τον τίτλο τώρα. Μένουν ακόμα οκτώ παιχνίδια ως το τέλος και η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι μεγάλη. Το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο μετά από πολύ καιρό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags