ΑΕΚ - Ατρόμητος: Το λες και "πόλεμο". Μια ματιά μόνο στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "ΩΡΑΣ" (δείτε το ΕΔΩ), αποτυπώνει ανάγλυφα πώς φτάνουμε στη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου της Ένωσης με την ομάδα του Περιστερίου.

Οι, συντονισμένες τις τελευταίες εβδομάδες, διαμαρτυρίες του Ατρoμήτου για τις διαιτησίες, με αποκορύφωμα τη χθεσινή ανακοίνωση, προφανώς εστιασμένη στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ, αποτέλεσαν την αφορμή για την οξύτατη αντίδραση της Ένωσης μέσω της "ναυαρχίδας" της έκφρασης της επικοινωνιακής της πολιτικής.

Περαιτέρω ανάλυση της εκατέρωθεν επιχειρηματολογίας, αλλά και των σκοπιμοτήτων των κινήσεων των δύο πλευρών, δε χρειάζεται. Είναι ομολογουμένως πάντως… κάπως, η περυσινή πρωταθλήτρια να αναγορεύει, έστω και συγκυριακά, σε "ισότιμο" επικοινωνιακό της συνομιλητή τον Ατρόμητο.

Καμία διάθεση υποτίμησης στην ομάδα των δυτικών προαστίων (ίσα ίσα), απλώς και αυτό αποτελεί μια τυπική αποτύπωση του πόσο κακή είναι η φετινή σεζόν για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι προφανώς στο αποψινό ματς (και στα εναπομείναντα του Κυπέλλου αν και εφόσον συνεχίσουν) παίζουν να περισώσουν ό,τι και όσα θα τους επιτρέψει μια επιτυχία στη διοργάνωση.

Και κακά τα ψέματα, από την αποτελεσματικότητα, την επιτυχία της Ένωσης στο Κύπελλο (που δεν είναι άλλη από την κατάκτησή του πλέον...), θα κριθούν πολλά στο αγωνιστικό τμήμα. Δεν πρόκειται σίγουρα η σεζόν να αποκτήσει θετικό πρόσημο, μπορεί όμως να αποκτήσει αυτή με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο.

Ναι, ο 55χρονος τεχνικός για 1,5 χρόνο έχει υπογράψει, αλλά κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά πως σε περίπτωση που η τρέχουσα χρονιά κηρυχθεί παντού… άγονη, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στα ηνία. Σίγουρα λοιπόν, μια επιτυχία, η κατάκτηση ενός τίτλου, θα δώσει νέα ώθηση και στον ίδιο και θα μετριάσει την πολύ έντονη φέτος γκρίνια, η οποία μοιραία θα έχει αποδεχτή και τον ίδιο τον Ισπανό σε περίπτωση που δεν καταφέρει η ΑΕΚ να (προκριθεί σήμερα και να) πάρει το Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσίευμα-φωτιά: Αυτός γυρίζει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι - "Καψούρα" Χιμένεθ - Δεν είναι ο Αραούχο!