Facebook Pixel Βασίλης Λαμπρόπουλος - Ολυμπιακός: Από την ΑΕΚ στο Λιμάνι ο Λαμπρόπουλος!
| 2019-02-26 17:57:00

Φούντωσαν οι φήμες: Αυτόν "κλέβει" από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Νέος Λάζαρος - Θα γίνει χαμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φούντωσαν οι φήμες: Αυτόν "κλέβει" από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Νέος Λάζαρος - Θα γίνει χαμός!

Έχουν γίνει προχωρημένες επαφές. Όλο το παρασκήνιο στο sportdog!

Βασίλης Λαμπρόπουλος - Ολυμπιακός:  Η φημολογία, εδώ και μέρες είναι έντονη. Προέκυψε από τον «τοίχο» που ορθώθηκε από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης του (όχι διοικητικά…) προκειμένου και αυτός να μπει σε διαδικασία νέων συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ετσι κι αλλιώς, ο Ελληνας στόπερ θεωρούσε εαυτόν αδικημένο – και δικαιολογημένα – αφού ουσιαστικά τον πήρε η… μπάλα από τις προηγούμενες αρνήσεις των Σιμόες, Μπακασέτα και τέθηκε, τότε, στα τέλη Νοεμβρίου εκτός ομάδας, χωρίς καν να έχει  μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Ενωση. 

Πλέον, εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στην πιάτσα – και αρχίζει σιγά σιγά να καταγράφεται και ρεπορταζιακά – πως ο «Λαμπρό» συμφώνησε με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ενταχθεί, ως ελεύθερος, το ερχόμενο καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους».

Μένει να δούμε κατά πόσον ισχύει η συγκεκριμένη φημολογία. Το μόνο δεδομένο είναι πως οι δύο πλευρές,  Ολυμπιακός – Λαμπρόπουλος, βρίσκονται εδώ και καιρό σε επικοινωνία. Επίσης, ο Ελληνας στόπερ (ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού) θεωρείται μια άκρως αξιόπιστη λύση για την αμυντική τετράδα των «ερυθρόλευκων» της ερχόμενης περιόδου.

Σκεφτείτε πως ο Σισέ λογικά θα πωληθεί, ο Ρόντερικ… αγνοείται και δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου, οπότε παρότι ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη το καλοκαίρι, χώρος υπάρχει στο ρόστερ για να συμπληρωθεί η τετράδα. Και προφανώς, λύση Λαμπρόπουλου – φτηνή, «ελληνική», αξιόπιστη βάσει πορείας και εξέλιξης, επικοινωνιακά αξιοποιήσιμη – δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από τους «ερυθρόλευκους».

Μένει πλέον να δούμε, αν υπάρχει και φωτιά στο όλο θέμα, αφού καπνός, υπάρχει και μπόλικος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-φωτιά: Αυτός γυρίζει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι - "Καψούρα" Χιμένεθ - Δεν είναι ο Αραούχο!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags