Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φώτης Ιωαννίδης: Ο ρόλος του Τζόρτζεβιτς στο deal
| 2019-02-27 10:54:00

Θυμίζει Λάζαρο - Έξυπνη "βόμβα" από Superleague - "Επιστρέφει" μεγάλο όνομα - Ποιος Γιαννιώτης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Θυμίζει Λάζαρο - Έξυπνη "βόμβα" από Superleague - "Επιστρέφει" μεγάλο όνομα - Ποιος Γιαννιώτης;

Τα σαρώνουν όλα στον Ολυμπιακό. Φοβερά σενάρια. Όλα εδώ! 

Ολυμπιακός - Φώτης Ιωαννίδης: Οι μεταγραφές στην Ελλάδα είναι σπορ που ευδοκιμεί δώδεκα μήνες τον χρόνο. Χθες, μεταφέραμε τη σεναριολογία που συνέδεε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο με την ομάδα του Πειραιά, με τους "ερυθρόλευκους" να διαψεύδουν οτιδήποτε περί συμφωνίας τους με τον διεθνή στόπερ.

Επειδή κάτι ανάλογο συνέβη και πέρυσι με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο -όχι πάντως σε ανάλογο σημείο της σεζόν, παρότι είχαν πέσει οι υπογραφές τέτοια εποχή- καλό είναι να κρατήσουμε τη συγκεκριμένη ιστορία, ανεξαρτήτως διάψευσης, στην κατηγορία των "υπ' όψιν".

Σήμερα όμως, η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται μέσω του πρωτοσέλιδου του "Κόκκινου Πρωταθλητή", όπου και γίνεται λόγος για "κλειδωμένη" μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη, του πολύφερνου 19χρονου επιθετικού του Λεβαδειακού. Προφανώς, η αναφορά δεν είναι τυχαία, ειδικά από τη στιγμή που ο rookie στη Superleague επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμη με την ομάδα της Λειβαδιάς.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως ο παίκτης εκπροσωπείται από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ως μάνατζερ του Ανδρέα Γιαννιώτη και της γνωστής πλέον απόφασης του διεθνούς τερματοφύλακα να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους "ερυθρόλευκους", φέρονταν να βρίσκεται σε... απόσταση με τον σύλλογο που συνδύασε την επαγγελματική του καριέρα.

Προφανώς, ο νεαρός επιθετικός θα αποτελέσει το διαβατήριο της αποκατάστασης των σχέσεων των δύο πλευρών. Αρκεί φυσικά, ο "Τζόλε" να μην έχει… παραγκωνιστεί στο deal, πρακτική που συνιστά καθημερινότητα στη σύγχρονη μεθοδολογία των ποδοσφαιρικών συλλόγων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη επίθεση Κούγια σε Μελισσανίδη - Δήλωση με ατάκες-φωτιά - Θα μείνεις άφωνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags