Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Άσχημα νέα για τον Αιγύπτιο - Τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ
| 2019-02-27 18:26:00

Απανωτά "χτυπήματα" σε Ουάρντα μετά τις τρέλες στο ΟΑΚΑ - Νέα απόφαση-φωτιά για το μέλλον του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απανωτά "χτυπήματα" σε Ουάρντα μετά τις τρέλες στο ΟΑΚΑ - Νέα απόφαση-φωτιά για το μέλλον του!

Φοβερή εξέλιξη που... καθαρίζει τον Αιγύπτιο. Αποκάλυψη sportdog!

Αμρ Ουάρντα - Ατρόμητος: Πρόσωπο των… ωρών ο Αμρ Ουάρντα. Δυστυχώς για τον ίδιο, και πάλι με αρνητικό πρόσημο. Γνωστά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αναμενόμενες οι αντιδράσεις και οι επιπτώσεις για τον Αιγύπτιο, ο οποίος πλέον είναι εκτός ομάδας στον Ατρόμητο.  

Και κατά πως φαίνεται, θα μείνει και… γενικά εκτός ομάδας. Εξηγούμαστε. Στους Περιστεριώτες ο Ουάρντα παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με καλοκαιρινή option αγοράς (εφικτή) και τον «δικέφαλο» να διατηρεί ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Αιγύπτιου. Μετά τα χτεσινά, είναι προφανές πως στον Ατρόμητο ούτε να ακούν δεν θέλουν για Ουάρντα και εννοείται πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία αγορά του.

Θέμα τερματισμού του δανεισμού του Αιγύπτιου είναι πιο περίπλοκο απ’ όσο λέγεται και ακούγεται, αφού πέραν των δύο συλλόγων – που εκεί πλέον, βρίσκεται άκρη – θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Το χειρότερο για τον Ουάρντα όμως δεν είναι αυτό. Τυπικά, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2020. Συνεπώς, τέλος δανεισμού στον Ατρόμητο σημαίνει και επιστροφή του στον ΠΑΟΚ (είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, είτε, όποτε συμφωνηθεί η ακύρωση του deal).

To δεδομένο όμως πλέον είναι πως ούτε στον ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Persona non grata και για πολλούς στη Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος, «ωρολογιακή» βόμβα για τα αποδυτήρια, αλλά και συνολικά για τον οργανισμό, οπότε θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά δεδομένο πως μετά τα χτεσινά, όχι μόνο «τελείωσε» για τον Ατρόμητο, αλλά «τελείωσε» (οριστικά) και για τον ΠΑΟΚ.

Ακόμη και στο τυπικό του σκέλος, αυτό δηλαδή που υποδηλώνεται βάσει συμβολαίου,  μιας και η επόμενη κίνηση και του ΠΑΟΚ όταν – με όποιον τρόπο – διευθετηθεί το θέμα με τον Ατρόμητο θα είναι και η λύση συμβολαίου με τον Ουάρντα, από τα καμώματα του οποίου έχουν εξοργιστεί και στη Θεσσαλονίκη, αφού πλέον είναι προφανές πως είναι και επιζήμια για το προφίλ του συλλόγου.

Θυμηθείτε το καλοκαίρι του 2017  όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην πορτογαλική Φεϊρένσε και ουσιαστικά επέστρεψε… πυξ-λαξ από εκεί ύστερα από λίγες μέρες, αφού ο αθεόφοβος πρόλαβε και την «έπεσε» (διαδικτυακά) σε συζύγους συμπαικτών του…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Τέλος ο Ουάρντα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags