Facebook Pixel ΑΕΚ: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Λαμπρόπουλου-Μελισσανίδη - Θα ανανεώσει ο Έλληνας άσος;
| 2019-02-28 20:23:00

Έτσι θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ - Φοβερή πρόταση - Φτιαγμένος ο Τίγρης - "Πετάει" ο Μανόλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ - Φοβερή πρόταση - Φτιαγμένος ο Τίγρης - "Πετάει" ο Μανόλο

Όλα όσα έγιναν στην πρώτη επαφή. Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ.

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την πρωτοβουλία του Βασίλη Λαμπρόπουλο να «γεφυρώσει» την απόσταση με την ΑΕΚ στο θέμα του αποκλεισμού του από την ομάδα.

Να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας: η συνάντηση των δύο αντρών έγινε την περασμένη Παρασκευή, παραμονές του ματς με τον Απόλλωνα, όταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εκεί, ο Λαμπρόπουλος ζήτησε και είδε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ.

Αρχικά, για του ξεκαθαρίσει πως παρά τη φημολογία (που ακόμη δεν είχε διογκωθεί) δεν είχε συμφωνήσει με καμία ομάδα, στη συνέχεια να του πει τη δική του οπτική για το τι ακριβώς έγινε το φθινόπωρο και πως θεωρούσε εαυτόν «αδικημένο» από την αντιμετώπιση της ΑΕΚ, τονίζοντας ουσιαστικά πως μαζί με τα ξερά (Σιμόες, Μπακασέτας), κάηκαν και τα χλωρά, δηλαδή ο ίδιος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό, θετικό κλίμα, με αμοιβαία και εκατέρωθεν χαμόγελα. Ο Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως θέλει να είναι στη διάθεση της ομάδας για το εναπομείναν διάστημα της σεζόν, ακόμη και αν δεν καταλήξει σε συμφωνία η (όπως δήλωσε) η νέα διαπραγμάτευση που επιθυμεί για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζουμε, πως βάσει της αρχικής ενημέρωσης που είχε ο Λαμπρόπουλος, από την πρώτη πρώτη διερευνητική κρούση, η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ήταν περίπου 100.000 ευρώ ετησίως. Ο Μελισσανίδης άκουσε μάλλον ικανοποιημένος όσα του είπε ο Λαμπρόπουλος, εκτίμησε την στάση και την πρωτοβουλία του (όπως άλλωστε είχε κάνει και με την περίπτωση Μπακασέτα) και επιφυλάχθηκε να του απαντήσει.

Τόσο ως προς το θέμα των νέων συζητήσεων για επέκταση συμβολαίου όσο και για το αν θα επιστρέψει στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ (κάτι που θέλει σαν τρελός και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής) για το υπόλοιπο της σεζόν, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags