Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Αποκάλυψη"-φωτιά Μαρινάκη για το μέλλον του
| 2019-03-01 10:40:00

Αυτή είναι η απόφαση για Μαρτίνς - Έτσι "απαντάει" στο "κράξιμο" - "Αποκάλυψη"-φωτιά από Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η απόφαση για Μαρτίνς - Έτσι "απαντάει" στο "κράξιμο" - "Αποκάλυψη"-φωτιά από Μαρινάκη

Tι θα γίνει τελικά με τον Πορτογάλο; Το sportdog έχει την απάντηση!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Να τι είχαμε σημειώσει στο sportdog μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου: "Θέμα με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ντιναμό Κιέβου, δεν υφίσταται. Ο Πορτογάλος κέρδισε το δικαίωμα να (πρέπει να) αισθάνεται ασφαλής ως το τέλος της σεζόν μετά την «τεσσάρα» επί της ΑΕΚ. Η θέση στον πάγκο είναι δική του. Αν την χάσει, ο ίδιος θα ευθύνεται (είναι αλήθεια πάντως πως σε σχέση με τον περασμένο μήνα και πριν τα σερί δύσκολα ματς, είναι... μείον στα μάτια αρκετών)".

Σαφές και ξεκάθαρο. Αν δεν γίνει κάποιο "κακό", έλεγαν αρκετοί στο περιβάλλον του Πέδρο Μαρτίνς, ως το τέλος της σεζόν, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κακό έγινε. Χθες, με τον αποκλεισμό από τη Λαμία. Και τέλος η σεζόν. Από Φεβρουάριο. Χωρίς τίτλο για δεύτερη χρονιά. Με τις αντιδράσεις (ανακοίνωση Θύρας 7 για παράδειγμα), να βάζουν γερά στο κάδρο, για πρώτη φορά φέτος, και τον Πορτογάλο τεχνικό.

Θέμα υπεράσπισης ή πρόσθετης κριτικής δεν τίθεται. Είναι άλλωστε τόσο σαθρό από μόνο του -πριν 20 μέρες, μετά την "τεσσάρα" επί της ΑΕΚ (τότε δεν ήταν must win το παιχνίδι;) να αποθεώνεται ομάδα και προπονητής και σήμερα ανάθεμα- που δεν χρειάζεται πρόσθετη επιχειρηματολογία. Στο τέλος τέλος, η ζωή των προπονητών, αυτή ακριβώς είναι: να ζουν και να πεθαίνουν με τα αποτελέσματα.

Ακόμη και αν αυτό, όπως το χθεσινό, έχει έρθει με 28 τελικές. Τι να κάνει δηλαδή ο X προπονητής; Να μπει μέσα να βάλει αυτός γκολ; Ή, όταν προ ημερών, όλος ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Ολυμπιακού προετοίμαζε το έδαφος για "ευκαιρίες στον Σολδάνο ως το τέλος της σεζόν", ήταν ok και χθες, μετά τον αποκλεισμό "γιατί έκανε rotation αφήνοντας εκτός τους Φορτούνη, Χασάν, Ποντένσε;".

Μα, αν κόντρα σε μια Λαμία που έρχεται στο Καραϊσκάκη με τα "δεύτερα", με αποτέλεσμα υπέρ του, ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του δε χρησιμοποιήσει τους... Σολδάνο, Νάτχο (γι’ αυτούς δεν γίνεται η ιστορία;) πότε θα τους χρησιμοποιήσει; Αν δεν αξίζουν να παίζουν ούτε σε τέτοια παιχνίδια, τότε γιατί αποκτήθηκαν;

Όπως και να 'χει, το κλίμα βάρυνε και πάλι στον Ολυμπιακό. Και για πρώτη φορά, δημοσίως, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε χρονοδιάγραμμα στην αξιολόγηση του προπονητή αλλά και της σεζόν: "Θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Θα δούμε το καλοκαίρι", ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων" στην κάθοδο του στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό. Αυτό ακριβώς, το καλοκαίρι δηλαδή, λέγεται και επισημαίνεται για πρώτη φορά, αφού η μέχρι στιγμής στήριξη στον τεχνικό δεν είχε "χρονικό περιθώριο".

Δεδομένα λοιπόν, οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν την αγορά, θα δει πράγματα και θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει με τον 48χρονο τεχνικό και στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του ή όχι. Αίσθηση, όπως τουλάχιστον προκύπτει από αρκετά καλά "διαισθητικούς" του οργανισμού Ολυμπιακός: ο Πορτογάλος θα βρίσκεται στον πάγκο και την επόμενη σεζόν. Εχοντας χάσει όμως όλα τα "κανονάκια" του και χωρίς, κανένα, περιθώριο "στραβής" από το ξεκίνημα της χρονιάς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού - Τι έγινε με Μαρινάκη και οπαδούς - Μάγκας Φορτούνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags