Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: Ο Γιώργος Αθανασιάδης πρωταγωνιστεί στο ρεπορτάζ της Ένωσης!
| 2019-03-02 13:23:00

Είναι οριστικό: "Καθαρίζει" βασικό Έλληνα ο Μελισσανίδης - Έτοιμος ο διάδοχος - Φοβερή εξέλιξη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Είναι οριστικό: "Καθαρίζει" βασικό Έλληνα ο Μελισσανίδης - Έτοιμος ο διάδοχος - Φοβερή εξέλιξη

Τον βγάζουν ξαφνικά στο σφυρί. Τι συνέβη; Ποιος τον "διώχνει";

 

ΑΕΚ - Superleague: Ο Γιώργος Αθανασιάδης πρωταγωνιστεί στο ρεπορτάζ της Ένωσης!

Προχωράει με ταχείς ρυθμούς όπως όλα δείχνουν το φλερτ της ΑΕΚ με τον Γιώργο Αθανασιάδη. Είχαμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή της διαρροής του ενδιαφέροντος των "κιτρινόμαυρων" για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, πως ήταν αποκλειστικά θέμα απόφασης τους αν θα τον αποκτούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-ΣΟΚ για Αραούχο και τεράστια ελληνική ομάδα - Επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ το καλοκαίρι;

Κατά πως φαίνεται, και όπως τουλάχιστον επισημαίνεται στη σημερινή "ΩΡΑ", αυτή η απόφαση έχει παρθεί και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ προχωρούν προκειμένου να "τελειώσουν" την προσθήκη του 26χρονου τερματοφύλακα, κάνοντας τον έτσι τον δεύτερο μεταγραφικό της απόκτημα από την εγχώρια αγορά μετά τη συμφωνία που υπάρχει με τον Σέρβο επιθετικό της ΑΕΛ, Ντέλετιτς (αμφότεροι, μένουν ελεύθεροι στο τέλος της χρονιάς).

Αυτό που είναι προφανές είναι πως η προσθήκη Αθανασιάδη αυτομάτως "φωτογραφίζει" αποχώρηση ενός εκ των δύο πρώτων τερματοφυλάκων της ΑΕΚ. Και επειδή ο Τσιντώντας δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος για να προσελκύσει προτάσεις, η αναφορά γίνεται για τον Βασίλη Μπάρκα. Ο οποίος, ναι μεν ακολουθεί καθοδική πορεία στην εξέλιξη της σεζόν, αλλά η μετοχή του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο είναι σταθερή κυρίως λόγω της δυναμικής του.

Και είναι προφανές πως κανείς δεν θα έπαιρνε την απόφαση να σχηματοποιήσει μια τριάδα τερματοφυλάκων αποτελούμενη από Μπάρκα, Τσιντώντα, Αθανασιάδη, κάτι που θα αντίβαινε σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική λογική. Εχουμε πει και στο παρελθόν, τον Τσιντώντα τον πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ. Από την άλλη, ο Αθανασιάδης, παρότι δεν είχε την εξέλιξη που αρκετοί περίμεναν όταν "ξεπετάχτηκε" με τη φανέλα του Πανθρακικού και φέτος είναι ουσιαστικά "αόρατος" στο πρωτάθλημα (3 συμμετοχές μόνο), εν τούτοις δεν παύει να είναι ένας "ψημένος" σε επίπεδο Superleague τερματοφύλακας, ο οποίος επ’ ουδενί δεν θα συμβιβάζονταν ειδικά με ρόλο τρίτου (και μόνιμα δηλαδή όχι απλώς παγκίτη, αλλά εκτός αποστολής…), έστω και σε μεγάλη ομάδα.

Οπότε είναι προφανές πως για να "κλείνει" ουσιαστικά ο Αθανασιάδης (ή έστω έτσι να "φωτογραφίζεται"), είναι ξεκάθαρο πως στην ΑΕΚ δεν προετοιμάζονται για μια τέτοια τριάδα, αλλά για… πώληση Μπάρκα, δίνοντας μάλιστα ουσιαστικά και το "σήμα" (με το deal Αθανασιάδη) πως τη θέλουν, την επιδιώκουν κιόλας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags