Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κρατάει την πόρτα ανοιχτή...
| 2019-03-02 14:30:00

"Παρακαλάει" να γυρίσει στον ΠΑΟΚ - Ασύλληπτες ατάκες "ρίχνουν" την Τούμπα - Παίζει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παρακαλάει" να γυρίσει στον ΠΑΟΚ - Ασύλληπτες ατάκες "ρίχνουν" την Τούμπα - Παίζει;

Top όνομα που τώρα... υποφέρει. Λέτε να το μετάνιωσε;

ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κρατάει την πόρτα ανοιχτή...

Δίχτυα, ακόμη, δεν έχει "ματώσει" στην Αλ Ιτιχάντ. Καλά καλά για την ακρίβεια, ούτε που έχει παίξει. Τρία ματς μόνο σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την κριτική ήδη να τον συνοδεύει στη Σαουδική Αραβία. Ναι, το πρόβλημα της ζωής του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να το έλυσε με την επεισοδιακή του μετακόμιση στην Τζέντα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά οι δυσκολίες που περνάει εκεί με το… καλημέρα, είναι αρκετές.

Σε αντίθεση με την πρώην ομάδα του, η οποία διόλου έχει επηρεαστεί από την αποχώρησή του. Πολυεπίπεδα τα οφέλη του deal του ΠΑΟΚ, προφανή τα οικονομικά, προφανέστερα, βάσει και των εμφανίσεων που ακολούθησαν της πώλησης του 1ου σκόρερ του Δικεφάλου και τα αγωνιστικά.

Ο ίδιος ο Σέρβος πάντως μοιάζει να θέλει να κρατήσει δεσμούς. Δεν είναι τυχαίο πως από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ δεν έχει αρνηθεί συνέντευξη και δηλώσεις σε όποιο μέσο από την Ελλάδα τις ζητάει. Τελευταίο, ηLivescore, η οποία στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί συνέντευξη του "Πρίγιο".

Και σε αυτήν, για ακόμη μια φορά, ο Σέρβος δεν κρύβει τα… παοκτσίδικα αισθήματά του, που σίγουρα αμφισβητήθηκαν από την καθαρά επαγγελματική του απόφαση να κυνηγήσει το συμβόλαιο ζωής που του προσφέρθηκε από το να παραμείνει ως το τέλος της χρονιάς, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του για την κατάκτηση του νταμπλ.

Γι’ αυτό και φροντίζει επιπρόσθετα να τονίζει και τη δική του συμβολή: "Χαίρομαι πολύ που παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ. Ημουν σίγουρος, όταν έφυγα, ότι αυτό θα συνέβαινε και θα έπαιρνε τελικά η ομάδα το πρωτάθλημα, που τόσο πολύ ήθελε εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί αισθάνομαι ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Θα χαρώ να το πάρει και επίσημα και είναι δεδομένο ότι θα πανηγυρίσω κι εγώ. Χαίρομαι ακόμα, γιατί βοήθησα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και δύο Κύπελλα, ενώ ξέρουμε όλοι και το πόσο άδικα χάθηκε και το περσινό πρωτάθλημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρίγιοβιτς αποθεώνοντας τον… διάδοχο του στην κορυφή της επίθεσης: "Μπράβο στον Ακπομ. Το ήξερα ότι είναι πολύ καλός επιθετικός".

Ετσι όπως το πάει ο Σέρβος, δεν θέλει και πολύ να αρχίσει να ρίχνει και γέφυρες επιστροφής (λέμε τώρα…). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags