Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Ο Αντώνης Μανίκας αναλύει τον Γιώργο Μασούρα
| 2019-03-03 09:00:00

Ατακάρες για τη μεταγραφάρα του Ολυμπιακού: "Εύκολα αντι-Λάζαρος - Ματώνει και παίζει παντού"

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες για τη μεταγραφάρα του Ολυμπιακού: "Εύκολα αντι-Λάζαρος - Ματώνει και παίζει παντού"

"Μας κέρδισε το ταλέντο του". Αποκαλυπτική συνέντευξη στο sportdog.
 

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Με άκρως κολακευτικά λόγια για την παρουσία του Γιώργου Μασούρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στον Πανιώνιο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Μανίκας

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ιστορικού στάθηκε στην ευκαιρία που είχε δώσει πριν από μερικά χρόνια ο σύλλογος στον Έλληνα άσο, όταν είχε πάει για δοκιμαστικά από τον Ηλυσιακό, αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο Λιμάνι.

Θεωρεί ότι μπορεί εύκολα να γίνει αντι-Λάζαρος στον Ολυμπιακό, τώρα που ο Χριστοδουλόπουλος είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα και να συγκλίνει ως δεύτερος κυνηγός, αλλά ακόμα και ως 8άρι...

"Ο Μασούρας ήταν πολύ καλός εναντίον του ΟΦΗ, ουσιαστικός, πλέον έχει αποκτήσει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Όταν τον είχαμε πάρει από τον Ηλυσιακό δεν είχε τόση εμπειρία και ρέντα που χρειαζόταν για να τελειώνει τις φάσεις. Τον δοκιμάσαμε και τον πήραμε σε μια δύσκολη εποχή για εμάς, αλλά το πάθος του για δουλειά, το ταλέντο του και η σωματοδομή του ήταν εκείνα που μας είχαν κερδίσει. Έχει δουλέψει πολύ όμως, κάθε χρόνο παρουσιαζόταν και καλύτερος. Είναι ευσυνείδητος, εύστροφος και για' αυτό προχωράει η καριέρα του. Δουλεύει πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο", ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα. Όποιος έχει συναναστραφεί μαζί του γνωρίζει τι εννοώ. Πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους, ήταν παιδί των αποδυτηρίων, δεν έκανε εχθρούς και ήταν αγαπητός. Όσοι τον συναναστρέφονται εύχονται να είναι υγιής και να συνεχίσει". 

Ποια θεωρείτε ότι είναι η θέση που του ταιριάζει στο γήπεδο;

"Είναι πολυσύνθετος παίκτης, πολυτάλαντος. Ματώνει μέσα στο γήπεδο ακόμα κι όταν μπορεί να μην του βγαίνει το ματς. Παραμένει ανταγωνιστικός. Μπορεί να παίξει ως 8άρι, πίσω από τον κυνηγό ή ως πλάγιος".



Μπορεί να γίνει αντι-Λάζαρος στον Ολυμπιακό, δηλαδή;

"Εύκολα. Έχει όλα τα στοιχεία για να ταιριάξει ως αντι-Λάζαρος στην 11άδα, έχουν αρκετά κοινά στοιχεία αυτοί οι δύο παίκτες άλλωστε".  

Τέλος, ποια είναι η θέση που νομίζετε ότι του ταιριάζει στον Ολυμπιακό;

"Η άποψή μου είναι ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει ακόμα και στην άκρη και να συγκλίνει προς τα μέσα, για να γίνει δεύτερος κυνηγός. Θέση στην οποία είχε παίξει και στον Πανιώνιο αρκετές φορές. Θα προσαρμόσει, όμως, το ύφος του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προπονητή. Οπότε δεν έχει σημασία τόσο η θέση που του ταιριάζει, αλλά πού έχει ανάγκη η ομάδα του. Αφομοιώνει εύκολα αυτά που ζητάει ο προπονητής του, είναι έξυπνος και φιλότιμος, μπορεί να αξιοποιηθεί εκεί που τον έχει ανάγκη κάθε φορά η ομάδα". 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags