Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μικρά μικρά από ντέρμπι του ΟΑΚΑ
| 2019-03-03 22:16:00

"Γαλλικά" από Κολοβέτσιο - Αυτός "τρέλανε" το ΟΑΚΑ - "Ντου" Βιεϊρίνια στον Γιόχανσον!

Sportdog Team
"Γαλλικά" από Κολοβέτσιο - Αυτός "τρέλανε" το ΟΑΚΑ - "Ντου" Βιεϊρίνια στον Γιόχανσον!

Ποιος... σκότωσε τον Ζαμπά και γιατί "ξενέρωσε" ο Λουτσέσκου;

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μπορεί στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ να μην απολαύσαμε το σούπερ θέαμα, ωστόσο ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι με πολύ πάθος. Κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν ο Μαυρομάτης με ένα πολύ δυνατό τάκλιν σήκωσε στον αέρα τον Λημνιό, ο οποίος αποχώρησε για ένα διάστημα από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ζαλάδων. Μάλιστα, ο Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ έκανε αρκετά λεπτά να συνέλθει από το ισχυρό μαρκάρισμα του αντιπάλου του.

Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση στο ματς που δεν έλειψαν και τα νεύρα μεταξύ συμπαικτών, όπως σε μία φάση στο πρώτο μέρος όταν ο Ζαμπά τα έβαλε με τον Μαουρίτσιο για μία λάθος μεταβίβαση. Στην ουσία ο δεύτερος τον... σκότωσε όταν του πέταξε την μπάλα πολύ μακριά και δεν μπόρεσε να την προλάβει.

Μία πολύ έντονη στιγμή σημειώθηκε και προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Κολοβέτσιος "τρελάθηκε" με τον Ακπόμ. Ο φορ του ΠΑΟΚ έσπρωξε τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος παραλίγο να συγκρουστεί με τον Διούδη, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ζητήσει τα ρέστα από τον αντίπαλό του, τον οποίο έσπρωξε και, όπως φάνηκε στην κάμερα, του είπε και ορισμένα "γαλλικά".

Το πάθος στο ντέρμπι συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και στο γκολ του Ζαμπά, όπου Βραζιλιάνος ξέσπασε στο γκολ του, βγάζοντας αρχικά τα... πιστόλια προς την κερκίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια φιλώντας το σήμα του Δικεφάλου. Ένας έξαλλος πανηγυρισμός που ξεσήκωσε για τα καλά την "πράσινη" κερκίδα.

Όσον αφορά, πάντως, την παρουσία του κόσμου του Τριφυλλιού θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν συγκλονιστική, καθώς ακόμα και μετά το 0-2 οι οργανωμένοι κυρίως δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.



Ο Ζαμπά, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει θετικά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, μιας και λίγα λεπτά μετά το γκολ του αποβλήθηκε μετά από ένα πολύ άτσαλο και επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κολοβέτσιο. Μάλιστα, άπαντες κατάλαβαν ότι ο Βραζιλιάνος θα αντίκριζε την κόκκινη κάρτα, με την γκριμάτσα απογοήτευσης του Βιεϊρίνια να είναι η πιο χαρακτηριστική, ενώ η κάμερα έπιασε τον Λουτσέσκου να ξεφυσάει με απόγνωση για τον παίκτη του.

Στο μεταξύ, τα νεύρα συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος του αγώνα, με πιο χαρακτηριστική φάση τον τσαμπουκά ανάμεσα στο Βιεϊρίνια και τον Γιόχανσον. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού χτύπησε με δύναμη τον Πορτογάλο στο στήθος (δε σφυρίχτηκε καν φάουλ, ενώ ο Σουηδός θα μπορούσε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη), ο οποίος έμεινε στο χορτάρι για αρκετό διάστημα, ενώ όταν επανήλθε στο γήπεδο φρόντισε να ζητήσει τα ρέστα από τον αντίπαλό του με μία σπρωξιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά στην Τούμπα μετά το ΟΑΚΑ - Έκανε ματσάρα και παίρνει μεταγραφή - Ποιοι τον είδαν live!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags