Facebook Pixel Φιορίν Ντουρμισάι: Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί παίρνει "μεταγραφή"!
| 2019-03-04 10:41:00

Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί παίρνει "μεταγραφή" ο Ντουρμισάι - Είπε το "ναι" - Απομένουν τα τυπικά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ολυμπιακός; Εκεί παίρνει "μεταγραφή" ο Ντουρμισάι - Είπε το "ναι" - Απομένουν τα τυπικά!

Φοβερή "αρπαγή" του Αλβανού παικταρά. Όλο το παρασκήνιο.

Φιορίν Ντουρμισάι - Εθνική Ελλάδας: Είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Και παραμένει, αφού πέραν της (σχεδόν σίγουρης) μετακίνησης του το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, η χθεσινή παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στην τηλεοπτική εκπομπή Total Football έβγαλε επιπλέον είδηση για τον Φιορίν Ντουρμισάι. 

Όπως αποκάλυψε ο Ελληνας εκλέκτορας, αλλά και ο γενικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος ήταν επίσης παρών στην εκπομπή, είναι θέμα ημερών να γίνουν τα απαραίτητα προκειμένου ο 22χρονος επιθετικός του Πανιωνίου να είναι σε θέση να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας παρακολουθήσει πολλά φετινά παιχνίδια του Ιστορικού ξεχώρισε τον πρώτο του σκόρερ και ήρθε σε επαφή μαζί του πριν μερικές μέρες προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του αναφορικά με πιθανή κλήση του στην Εθνική.

Ο παίκτης, άλλωστε, είναι γόνος Αλβανών μεταναστών, έχει αγωνιστεί στην εθνική Νέων και Ελπίδων της γειτονικής χώρας, οπότε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, "τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δε θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής".

Η απόκριση του άσου του Πανιωνίου ήταν θετική, οπότε τη σκυτάλη μετά το "ναι" του ποδοσφαιριστή την πήρε ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος έχει αναλάβει τα... δέοντα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να μπορέσει ο "Ντούρμι" να φορέσει -χωρίς προβλήματα και επιπλοκές με την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία- το εθνόσημο.

Κάτι, που πάντα σύμφωνα με τον Αναστασιάδη, θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, με την Εθνική -αν τα πάντα κυλήσουν όπως τα θέλει το ηγετικό δίδυμο της ομάδας- να βάζει στη μηχανή της έναν καθαρόαιμο φουνταριστό, ενισχυόμενη σε θέση που πέραν του Μήτρογλου και του Κουλούρη υπάρχει λειψανδρία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags